6 Mayıs 2012 Pazar

Hayaller İçinde Gün Görmeye Bak!

Neydik, ne olduk?

Bugün Akhisar deplasmanına gittik, küme potasına günden güne daha yaklaştığımız haftalardan bizi kurtarması gereken, eğer kurtaramazsa belalımız olan Antep ile düşme maçına çıkmamızı belirleyecek Akhisar deplasmanı. Ve malesef bu maçı pek şaşırmadığım bir sonuç olarak kaybettik. Son 10 maç, 1 galibiyet ( Sakaryaspor ) 2 beraberlik, 7 mağlubiyet.
Takım oynamıyor. Bu kadar basit. Tek tek isim yazılacak, taktik tartışılacak, pozisyon tartışılacak bir şey yok. Bir amatör futbol ile, amatör bir teknik direktör ile karşı karşıyayız. Tüm bunlara rağmen takımını yalnız bırakmayan, hep destekleyen bir Karşıyaka taraftarı. Bu taraftarı bırakın ağlatmayı, üzmeye kıymamanız gerekirken bizi ne hallere soktunuz. Tüm herkesin ağzına 100 yıllık bu köklü kulübü, herkesin ismini bile duyduğunda irkildiği Karşıyaka Çarşı grubunu sakız ettiniz.

Ekmek paranızı helal yoldan kazanın, binlerce kişinin bedduasını almayın. Karşıyakalı adamın bedduası er ya da geç tutar bunu unutmayın. Bu haramla yaşamak yerine, son 90 dakikaya çıkın, görevinizi yapın bu camiadan bütün bir seneyi berbat etseniz de son bir kere alkış duyun ve evlerinize geri dönün.

Hesap kitapla uğraşmamanız için ne tür bir durumla karşı karşıya olduğumuzu açıklayayım. Bizden sonraki en büyük düşme rakibimiz Giresunspor. Haftaya Pazar günü onlarda Sakaryaspor ile son maçına çıkıyorlar. Bugün 6-2 gibi bir skorla galip geldi Giresunspor, Sakaryaspor 97'li futbolcular ile oynuyor. Sakarya gibi bir takıma 6 atan takım, Sakaryaspor'u 6-7 gol farkla yenecektir diye düşünüyorum. Bu yüzden böyle bir karşılaşma varken malesef hesap kitap yaparken Giresunspor'un şu an cepte bir 3 puanı olduğunu bilerek hesap yapalım, olay averaja kalabilir sadece, puan almama gibi bir şansları yok.

Eğer yenilirsek Giresun maçının sonucu ne olursa olsun düşüyoruz. Bu ihtimali bu yüzden düşünmek bile koyuyor ama malesef böyle bir sonuç var. Eğer berabere bitirirsek iki sonuç var, Giresun eğer 5-0 veya üstü bir skorla Sakaryaspor'u yenerse düşüyoruz, 4-0 ve aşağı bir fark ile biz ligde kalıyoruz, Giresun düşüyor. Malesef yukarıda da dediğim gibi Güngören ve Sakarya neredeyse eşit düzeyde takımlar ve Güngören'e 6 gol atan Sakarya, son haftalarda çocuklarla maça çıkan Sakaryaya 6'dan fazla gol bulacaktır diye düşünüyorum. Böyle bir sonuçta yine malesef düşüyoruz. Eğer yenersek, Giresunspor isterse 15 gol atsın, biz ligde kalırız, Giresun düşer. Futbolcularımızdan istediğimiz bu son seçenek. Fakat Antep bizden çok daha iyi top oynuyor ve son 8 maçtır galibiyetimiz yok onlara karşı. Ayrıca eğer biz yenersek, bu sefer Antep, Giresunspor maçının skoruna göre ligden düşebilir. Bu yüzden onlarda işi şansa bırakmayayıp var güçleriyle oynayacaklar ve maç kimin hakkıysa onun olacak, zaten böyle olsun, düşeceksek düşelim, kalacaksak kalalım, ama teşviksiz, yatmasız bir hafta olsun şu hafta, hakeden ligde kalsın.

Bir de bir sonuç daha var, TRTSpor bu akşam şike soruşturması kapsamında hangi 2 takımın bu sene puanlarının silineceğini bu akşam açıklayacak. Şike soruşturmasında bu belirli takımların içinde Giresunspor'da var. Eğer bu akşam puanları silinirse otomatik olarak ligde kalıyoruz.

3 yorum / sen de yaz !:

ksk89 6 Mayıs 2012 21:05  

haftaya cok degisik seyler olacak hazirlikli olalm... takim düserse....

Anıl Kıral 6 Mayıs 2012 21:06  

Çarşı grubumuzdan da bir açıklama gelmiş zaten..

http://www.kskcarsi.org/karsiyaka-duserse-carsi-eve-donmez/

Adsız 7 Mayıs 2012 00:04  

denebilcek ne varki

ÜST TARAFA DÖN