29 Haziran 2012 Cuma

KSK Gündemi

- Şu sıralar Cihan Başkan Selçuk Yaşar ile toplantıda olması lazım. O toplantıdan çıkan sonuca göre birçok etken şekillenecek.

- Transfer dedikoduları son gaz devam ediyor. İlgilendiğimiz oyuncular , bizden x takıma gitmek üzere olan oyuncu(lar). Ortadaki tek gerçek. Transfer piyasası çok yüksek.

- Jovo Reis takımımızdan ayrılmıştı. İlişiği de kesilmişti ama tekrardan anlaşabiliriz haberleri dolanıyordu. Birçok taraftarımız bu haberle ümitlenmişti. Bugün Ted Kolej ile anlaştığı haberi geldi.

- Eski oyuncumuz Andre Smith ile ilgilendiğimiz haberi medyada çıktı. Asparagas mı yoksa gerçek bir haber mi diye merak edenler için Andre Smith yeni sezonda büyük ihtimal takımımızda diyebiliriz ama burası Karşıyaka opsiyonunu da unutmamak gerekir.

- Birçok arkadaşımızı heyecanlandıran futboldaki transfer dedikodularının gerçekleşme ihtimalini yakın olarak görüyorum. ( Kişisel düşüncem budur.)

- Sponsorluk konusunda duyduğumuz rakamlar ve firmalar için son nokta diyebilirim. Ya da öyle inanmak istiyorum. Artık hangi gün açıklarlar bilmiyorum çünkü 1 hafta sonra 1 hafta sonra diye diye bugüne kadar geldik. Belki de Selçuk Baba ile yapılan toplantıdan sonra hem holding - kulüp ilişkileri hem de camia dışından anlaşılan sponsorla ilgili bir açıklama yapılır.

Yukardaki maddelerde evet içerik olarak pek detay yok. Her Karşıyakalı gibi bekliyorum ve seçilmiş başkanımıza güveniyorum. Güvenmek istiyorum. Her şeyin iyi gideceğini temenni eden diğer Karşıyakalılar gibi şimdilik tek eleştirim geç kaldığımız yönünde. Bu dezavantajımız da transfer piyasasının yükseklerde seyretmesi sayesinde bir nebze azaldı. Hayırlısı. HER ŞEY KARŞIYAKAMIZ İÇİN

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN