14 Ağustos 2012 Salı

2012-2013 Basketbol Kombine Seçenekleri

Geçen haftaki yoğun gündem arasında gerekli ilgiyi görmemişti VIP Kart fiyatlarının belirli olmasına ilişkin haber. Saha içersinde 500-700 TL arasında değişen ve oynayacağımız tüm maçları (Lig ve Avrupa) kapsayacak kartlara ilave olarak "yeşil koltuklar" olarak adlandırılan Platin VIP Kart fiyatı da 1.000 TL olarak belirlenmişti.

Bugün şubeden yapılan açıklama ile de kombinelerin fiyatlarının 200 TL olarak belirlendiğini öğreniyoruz. Sadece bu kombine kartlarla hangi maçlara giriş yapılabileceği ve kredi kartı ile ödeme konusunda herhangi bir taksit imkanının olup olmadığı detaylı olarak açıklanmamış, sanırım kısa sürede o konuya da açıklık getirilir.

Şimdi bize düşen görev, maddi gücümüzle orantılı olarak kombinelerimizi alıp, takımımıza manevi desteğin yanında maddi olarak da destek sağlamamız.

Aslında, Futbol + Basketbol, Voleybol + Basketbol, Futbol + Voleybol + Basketbol gibi seçenekler sunulsa ve bu seçenekleri tercih edenlere belirli bir miktarda indirim verilse oldukça güzel olur, bu da küçük bir öneri olarak yer bulsun kendisine.

Erinç Atilla

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN