2 Eylül 2012 Pazar

İzmir Süper Ligde

Ve sonunda oldu. Yıllar sonra İzmir şehrinin süper ligde takımı olmuştu. İzmir'in köklü , güzide kulüplerinden biri olan Elazığspor 1.ligden Süper lige yükselme başarısı göstererek İzmir'in hasretine son verdi.

Allahım sana şükürler olsun ki bize bu günleri de gösterdin. İzmir'in neden takımı yok diye her yerde bizlere, Altaylılara , Göztepelisine sorulan sorulara bir son verdirttin.

Elazığsporumuz önce ligin ilk haftasında emektar İzmir Atatürk Stadında Fenerbahçe'yi ağırladı. 3. hafta ise İzmir temsilcisinin rakibi yine başka bir İstanbul takımı Kasımpaşa idi.

Şimdi gelelim fasulyenin nimetlerine. Hadi ilk hafta sahalarının bakımda olduğu ve Fenerbahçe maçından iyi bir hasılat elde etmek isteyen Elazığ yönetiminin düşüncesini anlamadık. Nedense Erzurum veya çevre illerin statları yerine İzmir tercih edilmesini anlayamadık diyelim. Eee peki birader 3.hafta ne alaka ? Bomboş tribünler önünde oynanan Kasımpaşa maçı. İzmir'de statların durumu ve zeminler için kulüpler neredeyse birbirini boğazlayacakken Elazığspor'un hala burada işi  ne ?

İzmir'den bir takım yok diyen Süper lig ve futbol düşkünlerine muhteşem bir fırsattı. Sağolsun Elazığspor böyle bir imkan sunmuştu. Nerdeydiniz İzmir'in bir takımı yok diye kafamızı ütüleyen binlerce otorite. Alın size takım. Alın size maç. Doyasıya süper lig maçı izleyin.

Ama sizin derdiniz 3 tane İstanbul takımını İzmir'de izleyememek olduğu için sürekli şehrinin takımını tutan sevdalılara masal anlatıp durursunuz.

Biliniz ki ne Karşıyaka'sı ne Göztepe'si ne Altay'ı ne de Buca'sı sizin İstanbul özleminizi dindirmek için Süper Lige çıktılar ve çıkmak için uğraşıyorlar.

Sadece biraz dürüst olun ve İzmir'in de takımı yok diye kafamızı şişirmeyin.

Gevreğe gevrek denir. Simit yüzme bilmeyenler içindir. Ovvv kumru da bir kuş değilmiş. Şehrinizle ne güzel de övünüyorsunuz. Sahip çıkıyorsunuz ama en azından İstanbul takımlarına değil de şehrinin takımına sahip çıkanlara saygınız olsun ve dürüst olun. Tüh bu sene Karşıyaka çıkamadı. Göztepe şöyle , Altay , Buca böyle. Bizlere karşı bu söylemler çok anlamsız geliyor.

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN