18 Aralık 2009 Cuma

Erşan Ve Kafamıza Takılanlar


Bildiğiniz üzere yarın saat 17.30'da Karşıyaka Arena'da Darüşşafaka Cooper Tires takımıyla maçımız var.Futbol maçında galibiyet görüp Alsancak'tan salona akmayı planlıyoruz.Tabii ağzımızı açmayalım yine.Sözümü geri aldım.

Basket maçımızın da hakemleri açıklandı.İlk başta birçok kişi için bu isimler pek bir anlam ifade etmeyebilir ama Erşan Kartal ismini görünce insanın zihninde hemen sorular beliriveriyor.Kimdir Erşan Kartal ? Neden aklınıza soru geliyor hemşerim diyenlere ; bu hakem arkadaşımızın !!! 5 maçlık cezası yeni doldu.Neden 5 maç ceza aldığı konusuna gelelim.Ligimizi iyi takip edenler bilir.Efes Pilsen lehine verdiği kararları abarttığı bir maçtan sonra 5 maç cezayı aldı Erşan Kartal.

Federasyonun bile dayanamayıp 5 maç dinlendirdiği hakem arkadaşımızın ilk görev alacağı maç tesadüfe bakın ki bizim maçımız.Ne var yani bunda demeyin çünkü Cooper Tires şirketi Anadolu Holdinge bağlı bir şirket.Yani Efes Pilsen şirketinin küçük kardeşlerinden biri.Darüşşafaka C.T. takımı yine ligimizi takip edenlerin gördüğü üzere Efes Pilsen'in pilot takımı hüviyetinde.Aralarında birçok oyuncu alışverişi de olmakta.

Efes Pilsen'e yanlı kararlar verdi diye 5 maç ceza alan bir hakeme ,cezası bittikten sonra ilk maçını Efes Pilsen'in pilot takımı durumundaki bir takımın maçında görev verilmesi birçok dikkatli basketbolseverde olduğu gibi biz Karşıyakalılarda da garip düşünceler uyandırıyor.

Bilgilerinize ...

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN