28 Aralık 2009 Pazartesi

İzVAK Adında Bir Dernek

Duymuşsunuzdur bu vakfı. İzmir sporuna,ortamına uzak arkadaşlar için önce bir açıklayalım. Bu vakıf İzmir'in tanınmış simaları tarafından kurulmuştur. Amaçları İzmir sporuna katkıymış. Kendileri her fırsatta öyle diyorlar. İzmir Gücü Vakfı ...

Birçok arkadaşımız bu vakfın bir işe yaradığını duymadı ama yanılıyorlar. Ben bir tek yaptırdıkları halı sahayı biliyorum. Altınordu için tesis yaptırdılar. 2 adet halı saha ve ufak bir tesis.Hiç yoktan iyidir. Yeşilyurt'ta pazar yerinin arkasında.Western filmlerindeki gibi sanki kanyonun arasından geçiyorsunuz. Tam pusuluk. İki kayanın arasında oyulmuş gibi bir yolu var. Çocukluğunuzda izleyip etkisinde kaldığınız filmlerdeki gibi. Her an birileri saldıracak hesabı. Neyse sahalar biraz büyük. Ne zamandır spor yapmıyorsanız ve karşınızdaki rakip birbirine alışık bir takımsa koşturmaktan kesilip kalacağınız ebatta bir halı saha.
Neyse konumuza dönelim. Bu hayrı harici başka bir olayını görmediğimiz izvak'ın bir de internet sitesi var. Ne işe mi yarar bu site ? Güya İzmir'deki spor gelişmeleri hakkında cümle alemi bilgilendiriyorlar. Aynı haberler nasolsa her yerde var. Bir de kullanıcılara yorum yaptırıyorlar. İşlerine gelenler yayınlanıyor. Arada KSK,Göztepe , Altay , Buca taraftarları atışıyor ve site daha çok tıklanıyor. İzmir'in tanınmış simaları vakfın kurucusu olduğu için dedikoduları da alıyorlar. Ortam kızışınca hoop yeni haber ama bir şanssızlıkları var o da Göztepe. Göztepe 2. kez satıldıktan sonra Antep-Kıbrıs kökenli bir holdingin himayesine girdi. İçine kapalı bir A.Ş. takımı oldu. En zor haber aldıkları yer onlar. İyi bari Göztepe İzvak'ın bana göre İzmir sporu için hiçbir işe yaramayan oluşumunda daha az katkıda bulunuyor.

Neden kızgın olduğuma geleyim. Lafı uzattıkça uzatıyorum. Biliyorsunuz ki birkaç gün önce bu fevkalede yararlı vakfın sitesinde bir haber çıktı. KARŞIYAKA HÜKMEN MAĞLUP. Vay be !!! Neymiş bu haber diye tıklıyorsun. Zaten linkler her forumda , listlerde ,diğer haber sitelerinde dolaşıyor. Merak ediyorsun ve endişeyle bakıyorsun. Olayın aslı A takımla ilgili değilmiş ama büyük puntolarla Karşıyaka Buca karşısında hükmen mağlup diye haber girilince A takımın maçı hakkında olmadığını bilmemiz için herhalde fala bakmamız gerekiyordu. Nasıl dikkat çekerim diye insanların kalbine indirecek bir haber anlayışı. Bravo sizlere. Daha fazla insan girdi bu şark kurnazlığı ile yaptığınız haberde. Flaş flaş flaşşşşşş. A takımımız harici bir takımımızın da saçma sapan bir ihmalden hükmen mağlup olması tabii ki haber değeri taşıyor ama haberin verilişi. İnsanların kandırılışı. Bu haberi hazırlayanların acaba kulakları çınladı mı ? Eğer bildiğimiz deyim doğruysa çok fazla çınladığına eminim ve bu kafada habercilik yapmaya devam ederlerse daha çok kulakları çınlayacak. Kendilerini büyük gazetecilik çalışmaları için tebrik ediyoruz. İzmir sporuna yaptıkları büyük katkıların da devamını diliyoruz.

Sizler olmasaydınız İzmir'deki tüm takımlar dağlarda yaşardı. Ne olurdu hali bunca takımın ? Düşünmek bile istemiyoruz. Bin yaşa İz-vak ...

4 yorum / sen de yaz !:

ilhan_sn 29 Aralık 2009 00:47  

İzVAK izmir seni istemiyor anla artık..

Adsız 29 Aralık 2009 15:55  

izVak çalışmalarına büyük hızla devam ediyor diyelim ve geçelm.

kemal eryetkin 29 Aralık 2009 16:34  

saçma sapan bir oluşumdan başka birşey değil bence

Adsız 29 Aralık 2009 17:25  

kahrol izvak. yeter artık yardım etme bizim klüplere merak etme biz sensizde yaparız. çok yardımcısın biliyoruz, iyi niyetlsini ama boşver yapma!!!

ÜST TARAFA DÖN