2 Temmuz 2010 Cuma

Furkan Gururumuzdur! SA-TI-LA-MAZ!

Furkan Aldemir 2013'e kadar sözleşmesini uzatacak kadar kulübüne bağlı, kaybettiğimiz genç takım finali sonrası bütün ödülleri toplamasına rağmen gözleri dolacak kadar kulübüne aşık bir Karşıyakalı! Son gün içindeki gelişmeleri gördüğümüz kadarı ile kulübümüzde basketbol şubenin ve gerçek Karşıyaka Spor Kulübü aşıklarının karşı duruşuna karşın Furkan'ı değerinin onlarca kat altına hem de borç içinde yüzen ve borçlarını ödeme olasılığı çok düşük olan bir kulübe satma girişiminde bulunmaya cesaret edenler var! Buradan açık açık söyleyeyim, Furkan Aldemir 2010-2011 ve 2011-2012 sezonlarında Karşıyaka'da oynayacaktır, oynamalıdır, satışı 100. yılın ardından NBA veya Avrupa'ya olmak kaydı ile gündeme gelebilir. Aksi girişimler Karşıyaka'ya ihanettir!

Umarım bu girişimi yapanlar gerekli mesajı alır ve geri adım atarlar, aksi takdirde 2318 nolu KSK üyesi olarak kulübe ihanet edenlere karşı mücadelenin ön saflarında olacağımı şimdiden duyuruyorum!

1 yorum / sen de yaz !:

Adsız 3 Temmuz 2010 03:14  

süper bir yazı olmuş, Furkan'ı satmak kulübe ihanettir, Furkan'ı satmak Karşıyaka'yı satmaktır, Furkan'ı satmayı düşünen yönetici Karşıyaka'yı terk etsin!

ÜST TARAFA DÖN