21 Ocak 2011 Cuma

Sessiz Bir Camia

Bu camia acaba Euro Challenge 2. turuna kaldığımızın farkında mı ? Bu kupa Avrupa'nın önemli kupalarından birisi. Ve bizim basketbol takımımız bu kupaya ulaşmak için emin adımlarla ilerliyor.. Bizler ne yapıyoruz ? Onlara ne kadar destek çıkıyoruz ? Bir futbol takımının play-off'a kaldığında haftalarca hazırlanırken, basketbol takımımız Avrupa'nın en önemli kupalarından birisinde önü açık şekilde ilerlerken neden durgunuz ?
Son Avrupa maçından sonra Kaf Kaf ! - fotoğraf : KSKTV -

Camia olarak şunun farkına varmak lazım. Bu kupayı alırsak Avrupa ve Türkiye'de adımız büyük yerlere gelecek. Yıllardır büyük takım olduğumuzu biliyoruz ama bunu neden diğer insanlara göstermeyelim ? Avrupa kupasına bu kadar yakınken hala Arena'da sadece 2000-4000 taraftara mı oynayacağız ? Daha geçen senelerde Avrupa maçlarını 400-500 kişi izleyenlere ruhsuz bunlar neden gitmiyorlar maçlara diyorduk. Farkında olmadan belkide bu hataya şu an bizde düşüyoruz. Camia olarak uyanmamız şart!

Bu uyanma öyle Çarşı'ya asılacak afişlerle falan değil, ulusal medyada çıkacak haberlerimizle olmalı. Halkapınar'da 10.000 kişiye oynamak varken neden Arena'da bu taraftarla oynayalım ? İsmimizi Avrupaya taşıma şansı bulmuşken, ve bu şansta en çok bizim payımız olması gerekirken bizimde artık birşeylerin farkına varmamız lazım. Bu takım yürekleriyle Final Four'a kadar gidiyor ve biz hala sadece maçlardan sonra " Yendik " haberleriyle takımı anıp başka branşlara yöneliyoruz..

Uyan Karşıyaka.. Büyük bir sportif başarı geliyor. Bunda seninde parmağın olsun!

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN