4 Mart 2011 Cuma

Boluspor Deplasmanı

Zorlu bir deplasman maçı olacak.. Fakat biz ne zaman Boluspor ile yaptıysak hep en zor anlarımızda yaptık ve Boluspor'un korkulu rüyası olan bir takım olmayı başardık bu ligde.. Şöyle bir geçmişe döndüğümde aklıma ilk gelen maç Play-Off'lara çıkmak için son şansımız olan Boluspor maçı oluyor. Kesin kazanmamız gereken maçı, Alsancak'ta Boluspor karşısında 90+2'de atılan gol ile 3-2 kazanarak ve tam o dakikada Altay'ında beraberlik golü atmasıyla play-off'lara çıkmıştık. Boluspor ile şu ana kadar 5 maç yapıp, 3 galibiyet ve 2 beraberlik almışız. Bu galibiyetlerinden birisi ise deplasmandaki 4-0 biten maç..

Boluspor ligde güzel bir şekilde yol alırken rakip takımı olan biz şu an çıkmazların içindeyiz. En son hangi durumda olacağız, bu takımla bu sene sonu neler yaşayacağız bu 3-4 maç içinde belli olacak. Fakat fikstüre şöyle bir göz gezdirdiğimizde çok dezavantajlı olduğumuzu görebiliyoruz. Diyarbakır, Giresun, Güngören gibi takımlarla yapacağımız maçlar var önümüzde. Tabi bu takımların arasına Boluspor gibi, Erciyes, Samsunspor, Denizli gibi güçlü takımlarda var. İlk baktığımızda güzel, ortalama bir fikstür gibi gözümüze gelsede unuttuğumuz nokta şu. Kolay takımların hepsiyle evimizde maç yapıyoruz. Boluspor, Samsun gibi güçlü takımlar ile deplasmanda oynayacağız. Zaten dezavantajlı olduğumuz maçlarda bir de saha avantajını alamayınca durum pek içi açıcı gözükmüyor ama Karşıyakalıyız, vardır bir çıkar yolumuz..

Bolu'da alacağımız bir galibiyet bize tüm umutlarımızı yeniden kazandırır. Herkes hesap kitap yapmaya yeniden başlar. Reha Kapsal'ın gelmesiyle geçen hafta güzel bir galibiyet aldık, eğer bu hafta da Reha Kapsal ile galibiyet alırsak Reha Hoca kendisinin iyi bir seçim olduğunu bize göstermiş olur..

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN