16 Ocak 2012 Pazartesi

Çarşı Ayakta!

Bu sabah çok talihsiz bir olayla uyandık semtte. Sabah gelen ilk telefonda Antep'ten dönen taraftar otobüsümüzün takla attığı yazıyordu. Direk otobüstekileri aradım, bir iki takla atabilirdik, uçurumdan yuvarlanabilirdik, şans eseri otobüs son dakikada durdu dediler. Sağlıklarında bir problem yoktu fakat böyle kötü bir durumla karşı karşıya kalmak bile morallerini bozmuştu. Karşıyaka fedaisi olan bu taraftarlarımıza tekrar buradan da büyük geçmiş olsun diliyoruz. Sizler bu semtin gururusunuz, tüm fedakarlıklarınız için teşekkürler! Kazadan sonra 2 taraftarımız röportaj vermiş, röportajlarını aşağıya direk kopyala yapıştır yapıyorum. Okuduktan sonra bu blogun isminin neden Anlayamazsınız olduğunu, bizim aşkımızı neden kimsenin anlayamayacağını söylediğimizi daha iyi anlarsınız..

Kaza anını anlatan Karşıyaka taraftarı 52 yaşındaki İsmail Yıldırım, "Uyuyorduk. Ne olduğunu anlamadık. Bir anda otobüs takla attı. Gözümü hastanede açtım. Kaburgalarım kırılmış. İyileşeyim haftaya Adanaspor maçı var. Oraya da gideceğim" dedi.

Yaralılardan 33 yaşındaki Basttal Göl ise, "Her şey çok güzeldi. Deplasmanda berabere kaldık. İzmir’e dönüyorduk. Bir anda takla attığımızı hatırlıyorum. Hafif kırıklarla atlattık. Buna da şükür. Takımımız için her şeye katlanırız" diye konuştu.

1 yorum / sen de yaz !:

Ozan Erim 30 Ocak 2012 14:32  

Deplasman sevdası ayrıdır...

ÜST TARAFA DÖN