24 Ağustos 2011 Çarşamba

2011-2012 Fikstür Belli Oldu

Bu fikstürü taraftar açısından yorumlamak istiyorum daha çok. Futbol açısındaki zorluklardan yana taraftarın görüşlerini, yapacağımız deplasmanları yazmak istiyorum. Bu sene taraftarın senesi olsun istiyorum. Fikstür yaklaşık 1 saat önce çekildi ve bu senenin fikstürü çok ama çok güzel takımlarla dolu. Uzun süredir görüşmediğimiz tüm ezeli rakiplerle karşı karşıyayız bu sene. Ve bu sene, şampiyonuz! Bunun başka yolu olmadığını her platformdan da bildirdik zaten. Bu sene yüzümüzü kara çıkarmayacak bir takım, her cefayı çekecek bir taraftar var.. Bu sene sevdamızın 100. senesi..
1. Hafta / Karşıyaka - Adanaspor : İçeride lige başlayacak olmamız çok güzel oldu. Adanaspor deplasmanı bu sıcakta yapılmayacak bir deplasmandı, Adanaya gideceğimiz zaman havanın güzel olması da daha fazla kişiyle gideceğimiz anlamına geliyor. İlk maçtan galibiyet bekliyorum, evimizde çok fazla kişiyle oynanacak bir maç olacak.

2. Hafta / Göztepe - Karşıyaka : Ve işte.. Sezonun herkes tarafından bilinen en önemli maçı. Yıllardır beklediğimiz o maç sonunda Bank Asya 1.Lig'de ikinci hafta da karşımıza çıktı. 5-2'lik maçtan sonra ilk hafta gireceğimiz motivasyon ile galibiyet beklediğim bir maç daha. Galibiyetin hem sahada, hem tribünde olması dileğiyle..

3. Hafta / Karşıyaka - Elazığspor : İlk iki haftanın durumuna bağlı bir maç değil bence. Lig başlamadan bile en kolay 3 puanı alacağımız takım diyordum fakat Karşıyaka'nın geçmişine baktığımızda alt sıralardaki takımlara puan kaybetmekte üstümüze yok. İlk 2 hafta yenersek 3. hafta taraftar ile bu maçı farka götürürüz..

4. Hafta / Kasımpaşa - Karşıyaka : Ve 3 haftalık izmirden sonra sonunda istanbulda, deplasmandayız. Bu sıcaklarda çekilebilecek en güzel deplasmanı çekmişiz. İstanbula binlerce kişi gidebilecek kapasiteye sahibiz bu sezon. Kasımpaşa güçlü bir takım kurdu ve benim bu maçla ilgili görüşüm beraberlik.

5. Hafta / Karşıyaka - Kayseri Erciyesspor : Kayseri bu ligde yıllardır istikrarlı bir şekilde mücadelesini sürdüren bir takım. Bizim için de her zaman potansiyel bir tehlike olmuştur. Bu maçın sonucu için şimdiden konuşmak çok zor olur..

6. Hafta / Tavşanlı Linyit - Karşıyaka : Tavşanlı geçen sene herkesi şaşırtarak çok güzel performans sergiledi. Deplasmana gidecek olmamız dezavantajımız olacak ama önceki haftalarda güzel sonuçlar alırsak Tavşanlı'yı evimizdeki bir maçmış gibi oynayabiliriz. En kötü 1 puanı alıp İzmire dönmemiz gereken deplasmanlardan..

7. Hafta / Karşıyaka - Bucaspor : Bucaspor ile 7. haftada karşı karşıya geliyoruz. Bucaspor ligden çıkarken çok güçlü bir kadroya sahipti, geçen sezon süperligde izleyemedim fakat güzel transferler yapacağına eminim. Bu maçtan 3 puanı çıkarıp yolumuza devam edeceğiz ne olursa olsun..

8. Hafta / Konyaspor - Karşıyaka : Ligin en güçlü takımlarından birisi Konyaspor bana göre. Geçen sezon play-offlar ile süperlige yollamıştık, bu sezon onlar bizi yollayacağı için 3 puanı alıp döneceğiz. Güzel bir pazar gününe gelirse binlerce kişi konyaya gideriz.

9. Hafta / Karşıyaka - Kartalspor : Sıkı sıkıya mücadele edeceğimiz 4 haftadan sonra bizi biraz rahatlatacak bir maç olacak. 3 puanı garanti görüyorum Kartal'dan. Evimizde takımın motivasyon sağlayacağı ve dinlenebileceği rahat bir maç olacak.

10. Hafta / Denizlispor - Karşıyaka : Denizli bizim için tam bir deplasman yapılacak yer. Ne çok uzak, ne çok yakın. Çok güzel, eğlenceli bir deplasman. Denizliyle hazırlık maçlarında iki kere karşılaştık ikisinde de yendik. Umalım da lig içinde de aynı performansı gösterebiliriz.

11. Hafta / Sakarya - Karşıyaka : Eğer Denizli deplasmanından da rahat geçersek 3 haftalık bir dinlenme süreci olacak Sakarya maçıyla birlikte. Kolay geçeceğimiz bir deplasman. 2-3 gollü bir fark ile İzmir'e döneriz diye düşünüyorum. Sakaryaya deplasman yapmakta ayrı bir zevk olacak uzun bir süreden sonra..

12. Hafta / Karşıyaka - Çaykur Rize : Uzunca bir dinlenme sürecinin arkasından İzmir'de bizi zorlayacak bir maç. Güçlü kadrosu ve istikrarlı duruşuyla belirlenen Rize ile 12. haftada karşılaşacağız. Bana göre 12. haftada puan kaybı yapabileceğimiz tek takım Rize'dir. 1 puanı bile bulmakta zorlanabiliriz fakat ne olursa olsun taraftarıyla, futbolcusuyla bu maça asılıp alacağımıza inanıyorum.

13. Hafta / Güngörenspor - Karşıyaka : Güzel bir İstanbul deplasmanı daha. Güngören'e ne zaman gitsek 3 puan alıp gelmişizdir. Bu sene de durumun farklı olacağını sanmıyorum. Uzun bir süreden sonra güzel soğuk bir kış gününde Güngören deplasmanı hoş olacaktır..

14. Hafta / Karşıyaka - Giresunspor : Giresun ile ne zaman maç yapsak hep zorlanmışızdır. Çok ortada geçiyor maçlarımız, 1-0'lık skorlarla ya biz yeniyoruz, ya onlar. Öyle fazla farklı skorlar oluşmuyor anlayacağınız. Ortada bir maç, takımın o andaki gidişatı belirleyecek bence bu maçın skorunu.

15. Hafta / Boluspor - Karşıyaka : Zorlu ve güzel bir deplasman. Boluspor'a şansımız hep tutmuştur, 2-0'dan 3-2 yaptığımız çok maç vardır. Genelde bizden en çok çeken takım Boluspor'dur. Böyle bir sezonda yine yenip geçeceğimizi düşünüyorum.

16. Hafta / Karşıyaka - Akhisar : Evimizde oynayacağımız kolay maçlardan birisi. İkinci yarıyı düşünürsek ligin kalmasına iki hafta kalmış olacak ve biz şampiyonluğumuzu ilan etmiş olduğumuzda mesafe yakınlığını da göz önüne katarsak 15-16 bin kişi gideceğimiz bir deplasman olacaktır.

17. Hafta / Gaziantep BŞB. - Karşıyaka : Ve işte o takım. Korkulu rüyamız olan tek takım Anteptir şu ana kadar. Şansımız bir türlü rast gitmedi bu takıma. Lig ne zaman başlasa -6 puandan başlıyorduk Antep sayesinde. Fakat bu sene işler değişti. İkinci yarı evimizdeki son maç olan Antep maçında kupayı kaldırıyoruz..

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN