23 Kasım 2009 Pazartesi

-3- Vakte Kadar Şampiyonluk

Pazar günü 13:30'da Alsancak Stadındaydık. Ümit Turmuş hocamız ile takım ilk maçına çıkıyordu. Herkes'de hafif bir telaş vardı. Bunun yanında Karşıyaka Taraftarında hiç olmayan şey, iç rahatlığı tüm taraftara hakim olmuştu. İlk dakikalarda tribünlerde patlayan bir besteyi tüm stad söylemeye başladı. Beste gideceği yeri çok iyi biliyordu, hiç sekmeden gitti yerine..
Tepkimiz sana değil başarılar Ümit hoca
Tepkimiz sana değil başarılar Muharrem hoca
Tepkimiz sana değil anlasana Selçuk Baba
Tepkimiz sana değil saldırsana KARŞIYAKA!


Ve ilk yarı başladı. Herkeste bir heyecan vardı. Mersin İ.Y. takımında birçok eski oyuncumuzu gördük. Kalede Kerem, Forvette Serkan İrdem.. Emrah Bozkurt'un sakatlığından dolayı forvet hattında Okan Öztürk ve Erçağ vardı. İlk yarıda pek fazla pozisyon bulamadık iyi oyunumza rağmen. Bunun cevabını maç sonrası hocamızdan aldık. Mersin İ.Y. önceki maçlarından çok farklı bir taktik ile sahaya çıkmıştı. Aslında bu cümle bizim içimizi rahatlatmamıza yardımcı olacak bir cümle. Ümit Hoca rakibimizin geçmişini araştırmış demektir. Buda Karşıyaka'ya ne kadar değer verdiğini, işini büyük bir özveri ile yaptığını ortaya koymuştur. Takımda yaptığı değişiklikler az olmasına rağmen sahada çok belirgindi.

Kıvanç ve Erçağ bu maçta yine harikalar yarattı. 61-66-77. dakikalarda gelen goller Karşıyaka taraftarının son günlerdeki kara durumda güldürmeyi başardı. Bundan sonrasını merakla bekliyoruz ve Pazar günü Rize maçına gidiyoruz..

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN