16 Mart 2010 Salı

Akif Ersezgin İstifa Etti ! ! !


Kaf Sin Kaf'ımızın başkanlık görevinde 3 yılı geçik süredir bulunan , Akif Ersezgin birkaç saat önce istifa etti. Bizler kulübümüze emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Akif Ersezgin'in hataları var mıydı ? Kesinlikle vardı. Hep onu elinde dosyaları ile biliriz. Şahsi görüşüm yöneticilik ve idarecilikten gayet iyi anlıyor ama spor idareciliğinde noksanlarının bulunması en büyük dezavantajımızdı.

Kulübümüze başkan olduğu zaman , malesef kendisinin de dediği gibi başkan olcak kimseyi bulamıyorduk. Cevat Durak ve Selçuk Yaşar'ın onayıyla bu göreve layık görüldü. Geldiğinde mali açıdan pek parlak günler geçirmiyorduk. Şu anda da durumumuz iyi değil. Bunda elbet yönetimin teknik direktörleri kovarken ödemek zorunda kaldığımız ücretlerin hanemize eksi olarak eklenmesinin de büyük payı var. Hep kemer sıktık ama tazminatları da teknik direktör sözleşmelerine keşke daha profesyonelce ekleseydi eski başkanımız.

Bir yandan kemer sıktık , bir yandan bu tarz saçma idareci hatalarıyla borç yükümüz katlandı. Hep geçmiş dönem borçlarını ödedik ve o anki oyuncularımıza paralarını ödeyemediğimizden takımlarımızda hep huzursuzluk diz boyuydu. Bir hocaya sınırsız yetki verdi , bir başkasına ise fazla karıştı. Spor idareciliğinde de bir ortasını bulamadı.

Kulübün kasasından sokaktaki gevrekçiden bile alınan gevreğin parasının hesabının sormasını , kayıt altına aldırmasını mali disiplin açısından ne derece isabetli bulduysak , spor idareciliği ve camianın dinamiklerine , hassasiyetlerine olan umursamazlığı da her zaman kulüpte soğuk rüzgarlar estirdi.

Günahıyla , sevabıyla bir başkan daha gitti.

Tek korkumuz hayal satan palavracılar gelip , çifte naylon faturalarla zaten az olan paralarımız uçmasın. Zamanında bir basketçiye parasını ödeyip , ödendi makbuzunu ibraz etmeyen yöneticiler yüzünden cebimizden iki kere para çıkmasın. Uçmasın Karşıyakamızın paraları ve camiayı toplayacak , birlik ,bütünlüğü sağlayacak bir başkanı yine bir başka çalkantılı dönemimizde başımızda görmek istiyoruz.

7 yorum / sen de yaz !:

Anıl Kıral 16 Mart 2010 21:01  

Beklenen oldu. Tüm herkesi kovaladık başbaşa kaldık. Sadece taraftarız artık. 8 haftalık yoğun bir sürece girdik. Bakalım neler olacak, ligde neler yapacağız.

Hayırlısı olsun bizim için.

KafKaf 16 Mart 2010 21:08  

Ağlayarak çıkmış tesislerden emeği geçmişse teşekkür ederiz. Umarım Ziya Doğan haberleri doğrudur...

hasanerdem 16 Mart 2010 21:30  

hayırlı olsun, daha önceden alınması gereken gecikmiş bir karar.

uMuR 16 Mart 2010 22:15  

hayırlısı olsun, artık önümüze bakıcaz. Umarım sene sonu Karşıyaka'yı süper ligte görürüz...

Semt Savunması 16 Mart 2010 22:51  

Bir hoca değişikliğide olacak gibi. onuda ilerleyen günlerde haber olarak bekliyoruz..... yazılarınız değerli bizim için

Anıl Kıral 16 Mart 2010 23:20  

Önerilen hoca değişikliği asılsız benim açımdan o yüzden yazmıyorum diyecektim ki bu yorumu yazarken hocanın gelmeyeceği haberini aldım.

cannksk 17 Mart 2010 17:19  

http://www.kafsinkaf.org/?gt=haberdetay&yaziid=3870

ÜST TARAFA DÖN