19 Mart 2010 Cuma

Bülent Zeren Sesleri

Akif Ersezgin'in istifasından sonra geçici bir süre için başkanlık koltuğuna Coşkun Keskiner oturdu. Mayıs ayındaki kongre öncesinde dengelerin nasıl değişeceği büyük merak konusu. Çok kritik virajlardan geçtiğimiz şu günlerde alacağımız sonuçlar seçimleri de büyük oranda etkileyecek gibi görünüyor. Bugün pek çok gazetede Bülent Zeren isminin ön plana çıktığı uzun uzadıya yazılmış çizilmiş. Pek çok Karşıyakalı'nın gönlünden geçen ilk isimlerden birisi şüphesiz sayın Dr.Bülent Zeren.

Bugün Milliyet gazetesindeki açıklamalara baktığımızda başkan adayı olacağına dair ufak sinyaller almak mümkün. Görünen o ki Zeren'in adaylığı için en kritik nokta Selçuk Yaşar'ın takınacağı tavır. Belediye başkanı Cevat Durak'ın Bülent Zeren'in adaylığını açıkça desteklediği biliniyor.

Karşıyaka Spor Kulübü'ne pek çok emeği geçmiş bir isim Bülent Zeren. Mevcut ortama baktığımızda bütün camiayı tabiri caiz ise tek bir çatı altında toplayabilecek yegane isimlerden biri. Başarılarla dolu mesleki kariyeri onu hem tıp dünyasında hem de spor camiasında seçkin isimlerden biri olarak karşımıza çıkarıyor.

Önümüzdeki günler neler getirir bilinmez ancak yukarıda da vurguladığım gibi mevcut durumda bu işi layıkıyla yerine getirebilecek ve kulübümüzün son zamanlarda yitirmeye başladığı prestiji gerek icraatları gerekse duruşuyla yeniden kazanmasını sağlayacak ilk isimdir kanımca Bülent Zeren. Umarım kendisi de adaylık kararını açıklayıp benim ve benim gibi düşünen pek çok Karşıyakalı'nın bu beklentisini boşa çıkarmamış olur.

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN