22 Aralık 2010 Çarşamba

Eskiye Rağbet Olsa

3-4 aya bir futbol takımımızda hoca değiştirdiğimiz için ikide bir yeni hoca haberleri görüyorsunuz. Kovduğumuz hocalara verdiğimiz tazminatları toplasak yeni tesisler yapardık. Belki altyapı kurtulurdu. Olmadı stadyumun temellerini atardık. Biraz ilerleme kaydetmiş olurduk.

Şimdi gelelim yeni hoca ile yapılması konuşulan 3,5 yıllık( yazıyla da üç buçuk , malesef yanlış görmediniz ) sözleşme konusuna.

Yeni hoca için adı en çok telafuz edilen kişi sır değil. Reha Kapsal. Birçok Karşıyakalının tesislerin yakınında bile görmek istemediği , birçoğunun da aksine sanki babasından çok sevip , her tartışmada kayıtsız şartsız koruduğu isim.

Benim düşüncem belli. Her takıma yakın , Karşıyakama uzak olmasını dilediğim teknik direktör listesinin başında geliyor. Aldığı tazminatlar bitmeden nasıl bu kadar uzun süreli bir şekilde takım kendisine emanet edilir ? Her maçtan sonra " çok güzel , baskılı oynadık. Rakibin pozisyonu yok ama şanssızlık yakamızı bırakmadı." açıklamalarını duymak istemiyorum. Rakibin pozisyonu yok. Bir kere geldiler denilen maçlarda nasıl 2 ya da 3 gol yiyoruz ? Onu da anlayana aşkolsun. Anlayamazsınız diyoruz ama gerçekten bizler de anlayamıyoruz. Sonuçta futbol bu oyunun adı. Basketboldaki gibi 2'lik ya da 3'lük atışlar var da biz mi bilmiyoruz ?

Kısacası kendim adıma konuşacak olursam ; Reha Kapsal seçiminin yanlış olduğunu düşünüyorum. İnsan hatalarından ve tarihten ders alırsa ilerleyebilir.

2 yorum / sen de yaz !:

Adsız 23 Aralık 2010 01:00  

sana katılmıyorum admın
BU TAKIMI REHA HOCA YAPAR ŞAMPIYON!!!
GETİRİN REHA HOCAYI..BİTİRİN SÜPER LİG HASRETİNİ..

denizkent 23 Aralık 2010 12:15  

keske yoruma adini da yazsaydin.

neyse reha hoca konusunda ise yazida da dedigim gibi taraftarin bir kismi cok severken bir kismi da hic haz etmiyor. Senin gorusune de saygiliyim birader.

ÜST TARAFA DÖN