14 Temmuz 2011 Perşembe

Dominic Adiyiah'a Adım Adım

Aslında transfer haberi yapmayı istemiyordum fakat bu transferi ilk olarak yayınlayan biz olacağız sanırım şu an. Uzun süredir büyük bir transfer bombası bekliyorduk tribün olarak. Büyük bir bomba var diyorlardı fakat bu kadar iyi bir transfer yapacağımızı ben pek düşünmüyordum doğrusu. Yönetim ve teknik ekip ciddi anlamda muhteşem bir iş çıkartıp Milan'ın 1.3 milyon bonservis verdiği Dominic Adiyiah'ı transfer etmişiz. Daha doğrusu tam anlamıyla iş bitmemiş fakat pazartesi günü büyük bir aksilik çıkmazsa kesin olarak bizde.

1989 doğumlu Ganalı yıldız Forvet hattında oynuyor. Bu kadar iyi bir forvetin gelmesi bizim işimize çok çok yarayacaktır. Reha hoca zaten ofansif oynamıyor, en azından bu forvet hattıyla arada bir bulduğumuz gol şanslarını kesinlikle gole çevirebiliriz. Tabi bu transferden Reha Hoca'nın bu sene ofansif oynatacağı gibi bir düşüncede olabilir, çünkü forvet hattını çok sağlam şekilde kurmaya devam ediyor. Bu transferin olmasıyla birlikte Agbetu'da daha etkin rol oynayacaktır sahada.

Büyük bir aksilik çıkmadığı sürece Dominic Adiyiah Karşıyaka'da !

1 yorum / sen de yaz !:

Adsız 14 Temmuz 2011 19:42  

kafsinkaf.org'ta bu oyuncunun reggina yada partizana gideceği yazıyordu. umarım buradaki yazılanlar doğrudur. hayırlısı diyelim

ÜST TARAFA DÖN