23 Aralık 2012 Pazar

Fırtına Öncesi Son Maç

Gün olmasın ki Karşıyaka'da sorunsuz , sıkıntısız anlarımız olmasın. Şöyle gümbür gümbür gelen , oyunculara ve çalışanlara ödeme sıkıntısının olmadığı bir yıl geçiremedik. Tabii başkanlarımızdan ve yöneticilerimizden nağmeler duymadığımız anlarımız da olmadı. Bu nağmeleri özel kılan yegane kısmı ise absürd olmaları. Hani seçim zamanı ortalıklarda dolaşan politikacı vaatleriyle yarışacak ilginç yaratıcılıkta söylemler de diyebiliriz. A Milli Takımın tamamını Karşıyakalılardan oluşturmak  ve havada uçuşan sponsorlar, mali kaynakları da çeşitli yöneticilerimizin vaatleri olarak örneklendirebiliriz.

Spor kulübü taraftarı olmanın getirdiği zorlukları malesef bugün de yaşıyorum. Bir seçim yapmak zorundaydım. Çok iyi giden basketbol takımımız İstanbul'da Efes karşısında mücadele edecek ve bir yandan da tüm çalkantılı ve zorlu süreciyle gündemden düşmeyen , hakemler tarafından katledildiği Karşıyakalılar dışında birçok futbolsever tarafından da belirtilen futbol takımımız iç sahada Kartal ile karşılaşıyor. İstanbul'da kalıp basket maçına gitmek mi ? Yoksa kutsal topraklara dönüp futbol maçında destek vermek mi ?  Bir anne babaya hangi çocuğunu daha çok seviyorsun diye sorulan soruda ayrım yapamadığı gibi biz Karşıyakalılar da armamızın mücadele ettiği her şubeyi birbirinden ayıramayız. Üste koyamayız. Basket maçından İstanbul'dan çıkıp İzmir Alsancak Stadyumuna yetişme imkanım malesef yok.

Eminim ki ne olursa olsun her şubemizdeki oyuncularımız sahada , parkede ellerinden geleni yapacaklar. Fırtına öncesi son maç yakıştırması futbol maçımız için. Kartal ile oynayacağımız maç sonrası hafta içi çarşambaya kadar kongre alınma ihtimali var. Cihan başkan resti çekti. Eğer elinizde para varsa ve oyunculara belli miktar ödeme yapma garantisi veriyorsanız yönetimi devretmeye hazırız.Onun harici gürültü çıkarmayın. Sağda , solda fazla konuşmayın diyor. Evet konuşmayın işinize bakın kısmına katılıyorum. Keşke kendisi de daha az demeç verip kaynak sağlayabilseydi. 6 aylık başkanlık süreci için özeleştiri yapıp sakin bir kafayla değerlendirmesi çok yararlı olur.

Bu kongre ne olursa olsun tüm kulübü etkileyecek. Sadece futbol şubesi değil, diğer şubelerdeki görev dağılımı da bitecek. Yeni gelen yönetim kendi içinde görev dağılımı yapacak. Çok iyi gitmekte olan basketbol takımımız umarım bu olası değişiklikten etkilenmez.

Karşıyaka'da fırtınalar bitmez ama büyük fırtına çarşambaya kadar kopuyor. Fırtına öncesi son maçımızdan istediğimiz skorla ayrılmak dileğiyle.

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN