15 Temmuz 2013 Pazartesi

Estonya'da İlk Turun Ardından

U20 Milli Takımımız, ilk tur maçlarını Cumartesi tamamladı ve bugün ikinci tur maçları başlıyor.

İlk turda oynadığımız 4 maçta sadece 1 mağlubiyet aldık, Ukrayna karşısında 2 say ile. Turnuva'nın açılış maçını Hırvatistan karşısında 74-73 ile galibiyet ile tamamladık, ikinci maçta İsveç'i 80-73 ile geçtik, üçüncü maçı Ukrayna'ya 72-74 ile kaybettik, ve son maçta Karadağ'ı 84-71 ile yenerek grup lideri olarak ikinci tura kaldık.

Turnuvanın formatı gereği ikinci turdaki grubumuzda A Grubu'nu ilk 3 sırada tamamlayan Almanya, Litvanya ve Yunanistan ile oynayacağız. Yunanistan ilk turda hiç mağlubiyet almazken, Litvanya bizim gibi 1 mağlubiyet ile ikinci tura kaldı, Almanya ise Sırbistan'ın önünden 2 mağlubiyet ile adını üst tura yazdırdı. İlk tur performansları işimizin kolay olmadığı yönünde yorum yapmamıza sebep oluyor. Takımımızın turnuvaya ısınması gerekiyor ve performansını biraz daha yükseltmesi.

İlk turdaki oyuncu performanslarına bakarsak, Berkay Candan öne çıkan isim oldu. İlk turu 16 sayı, 8.5 rebound ile tamamlayan Berkay'ı, Ramazan Tekin 11.3 sayı, 4.8 rebound ile takip ediyor. İlk turu çift haneli sayılarla tamamlayan son oyuncumuz ise Erbil Eroğlu, 11 sayı, 3 rebound, 4.8 asist.

İkinci tur maç programımız da şu şekilde;

15 Temmuz - Almanya
16 Temmuz - Litvanya
17 Temmuz - Yunanistan


Erinç Atilla

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN