24 Şubat 2010 Çarşamba

Ve Yeni Teknik Direktörümüz ...

Reha Kapsal'ın gönderilmesinden sonra da teknik direktör seçme konusunda çok bocalamıştık. Bilenlere , bilmeyenlere herkese danışılmıştı. Sonunda Ümit Turmuş ile anlaşılmıştı. Başta ben de karşı çıkmıştım. Sonra Ümit hocanın takıma kazandırdığı hücum futbolunu görünce hata ettiğimi anlamıştım. Burdan bir başka vesile ile aceleciliğimden dolayı Ümit hocadan özür diliyorum. Bu benim şahsi görüşümdür. Gönderildiğine açıkcası üzüldüm.

Hayatın her alanında olduğu gibi bu konuda da geçmişte kalıp takılmamak lazım. Nasıl ve neden Ümit hoca ile yolların ayrıldığı konularına dalıp , polemik konusu yaratmayacağım. Zaten bunlar aramızda yüz kere konuşuldu. Herkes kendince haklıdır.

Neyse asıl konumuz teknik direktör seçimi. Yine bir kaos. Küçüklüğümde ülkemizde oldukça popüler olan Meksika, Brezilya dizileri - arkası yarınlar- gibi karmaşa. Yemin ki başım dönüyor Karşıyaka'da gündemi takip edeyim derken.

Yola çıkmadan önce bu satırları yazıyorum. Bakalım zaman ne gösterecek. Bu arada şunu gördüm ki futbolcular isteyecek. Umarım onlar da en az taraftar kadar bazı şeyleri istiyorlardır...

1 yorum / sen de yaz !:

Adsız 2 Mart 2010 02:49  

gercekten Umit hocanin boyle basariya giderken gonderilmesini anliyamadik.yonetimde istikrarsizlik ve ilkesizlik hakim.bazi futbolculardada disiplinsizlik ne olacak bu gidisin hali?

ÜST TARAFA DÖN