31 Mart 2010 Çarşamba

Biri Bizi İzliyor !!!

Başlık biraz klişe oldu. Onun için şimdiden özür dilerim. Aklıma başka bir şey gelmedi. Evet fotoğraftan da gördüğünüz üzere konumuz emniyetin tribünleri sürekli izlemesi. Bence bunun bir sakıncası yok. İçimizde gerçekten çürük yumurtalar da var. Ne kadar engel olmaya çalışsak da illa birileri çıkabilir. Bu görüntüler sayesinde İ.B.B. ve Diyarbakırspor arasındaki maçtaki provakatörler bulundu. Endişem olay kurunun yanında yaş yanmasın çünkü cezalar ağır. Rahat durmayan cezasını yiyip otursun ama haksız yere kimsenin fişlenmemesi dileğiyle.

Şimdi gelelim işin eğlenceli kısmına ; eskiden polislerin üstünde fotoğrafta da gördüğünüz üzere emniyetten olduklarına dair bir ibare olmuyordu ve heyecanlı gençler, çekim yapan kişiyi televizyondan sanıyordu. Çoğu kez bir sürü kişi kameralara boğaz kesme hareketlerinden tutun , değişik hareketlere varan saçmalıklar yapmışlardır. Sonra blogda hani yazmayayım diye düşündüğüm naçizane sözlerle sevgilerini belirtmişlerdir.

Kaydedilirken ; " Kardeşim n'apıyorsun ? Polis kamerası o , bir rahat dur " diyoruz. Gelen cevap ayrı bir ilginç oluyordu. " Abi ne bileyim !!! Maçı çekenler sandım . ... basın bunlar abi, hakkımızı yiyorlar. Ondan hareket çekiyordum. " derken bir de polis kamerasına sazanlıkla şekil yapmanın verdiği garip bir gülümseme yüzlerini kaplıyordu. Tribünde bizler gülmekten yerlere yatarken, merkezde polisler o görüntüleri izlerken nasıl eğleniyorlardır kim bilir . Bize o anları yaşatan arkadaşlara , Allah da sizi güldürsün diyorum.

Şu ana kadar böyle bir sazanlık yapıp , içeri alınan bir taraftar ne bizim tribünümüzde ne de başka tribünlerde duymadım , rastlamadım. Umarım emniyetle aramızdaki bu eğlencelik mevzudan kimsenin canı yanmaz. Böyle gülüp geçmeye devam ederiz.

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN