14 Eylül 2010 Salı

Kupada Rakip Kartal


Hatırlarsınız eskiden önce bölgesel kuralar çekilirdi. Ardından takımlar ülkenin diğer bölgelerindeki takımlarla da eşleşirdi. Bu sayede sürekli Altay ile karşılaşırdık. Bir istatistik çıkarsak büyük oranda Altay ile maç yapmışızdır.

Kupaya 2. kademeden itibaren giriyoruz. Geçen sene de rakibimiz Kartalspordu ama tek farkı deplasmanda maçın oynanmasıydı. Karşılaşmayı gözleriyle çalım atabilen genç yeteneğimiz Toni Tisdell ve Timuçin'in golleriyle 2-0 önde götürüyorduk. Tabii ki kanseryaka bu maçta da devreye girmişti ve 89. dk'da kalemizde gördüğümüz gol ile son anlarda maç uzatmaya gider korkusuyla sıkıntılı anlar geçirmiştik.

Benim için tek güzel yanı Karşıyakamın doğum günümde deplasmanda galibiyet hediye etmesiydi. Bu sene Kartalsporla yine geçen senekine yakın tarihlerde bir maç oynayacağız. O karşılaşma bu yılki kupa eşleşmesinin aksine deplasmanda. Tarih 3 Ekim. Hem kupada hem ligde yakın tarihlerde başka bir doğum günü hediyesi almak ümidiyle.

Geçen yıl Kartal'ı geçip 3. kademede Ankaragücü ile karşılaşmıştık. Tabii o maç da malesef deplasmandaydı. Reha Kapsal'ın bir milyonuncu iyi oynadık ve kaybettik tarzı açıklamaları ile son bulan maçlardan biriydi ama gerçekten o maçı elimizden , avucumuzdan pisi pisine kaçırmıştık. Ankaragüclü dostların da keşke sizler yenseydiniz sözlerini hala dün gibi hatırlıyorum.

Kartal'ı geçersek Ankaragücü tekrar çıkar mı bilemiyorum. Tabii ki daha güçsüz bir rakiple eşleşme olmasını isterim ama Ankaragücü çıkcaksa da bari içerde olsun.

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN