23 Eylül 2010 Perşembe

Sonunda Hasret Bitti

4 haftadır sadece 1 gol ile 2 beraberlik 2 mağlubiyet ile oynadık. Her maç sonu küfür ederek çıktık o staddan. Ama işte diyoruz ya Karşıaykalı olmak bir başkadır. Kartalspor ile oynadığımız kupa maçında yine tribünde yerimizi aldık..

İlk gol yine Necati'nin hatası sonunda geldi. Necati'den kaleci olmayacağını, özellikle bizim gibi ilk ikiyi hedefleyen bir Karşıyaka'nın kalecisi olamayacağını çok söyledim hala söylüyorum. Evet belki bir kaleci eksikliğimiz var fakat bugün Necati oyundan atıldıktan sonra yerine giren Okan daha çok iş yaptı bence Necati'den. Bu arada bir haberide sizinle paylaşayım oyundan atılan Necati baya sinirlenmişti zaten sahada. Soyunma odasına gittiğinde cama yumruk atarak eli yaralanmış. Kesin bir bilgi olmamakla birlikte herkesten aynı şeyi duyuyorum burada paylaşmak istedim.
2009 - 2010 yılından bir fotoğraf
Bugün sahada Kartalspor'dan çok hakeme karşı oynadık. Bu kadar yanlış kararlar verilemez sanırım. 2. golü yediğimiz pozisyona dönmek istiyorum çünkü en büyük hakem hataları tek pozisyonda toplandı. Kartal golü atacağı atağa çıkmadan önce biz atak yapıyorduk. Erçağ sağ kanattan tam bastırıyordu ki mutlak bir gol pozisyonu bile olabilirdi güzel bir şekilde geliyorduk hakem oyunu durdurdu. Bizim ceza alanımızda yatan Kartalsporlu oyuncu için doktor ekibini falan çağırdı. Tabiki oyun durdurulmalı buna birşey demiyoruz fakat o adam orada yaklaşık 30-40 saniye kadar yattı, futbolcular görmesede tribünden gördük. Hakem bu süre içinde neden durdurmuyorda atak ciddileşince oyunu kesiyor buna anlam veremedim. Daha sonra onlar hücuma çıktıklarında bizim bir oyuncumuz yerdeydi hakem görmesine rağmen oyunu durdurmadı Kartalsporlu oyuncular devam ettiler. Neden orada oyun durdurulmadı anlamış değilim..

Bugün göze en çok çarpan oyuncular kesinlikle Erdi, Tiago ve Barış Memiş oldu. Barış Memiş'i çok beğendim bugün. Bir insanın ayağına top bu kadar güzel yakışamaz heralde. Tiago canla başla mücadele etti. Oyunu kazanmak istediğini bize duyurdu en azından. Attığı 2. gol muhteşem bir goldü. Frikikten topu çok güzel filelere gönderdi. Tiago bu takımda çok büyük işler yapacaktır. Erdi beklediğim gibi çok güzel futbol oynadı ve gerçek Karşıyakalıydı bugün sahada. Bu üçlünün olduğu takımın ölüsü bile Play-Off'lara kalacaktır ki bu üçlünün yanına çok güzel oyuncular var kadroda..

Moraller biraz düzeldi bu galibiyetle. Haftasonu ligde alacağımız bir galibiyet ile tüm semtin ve takımın havası değişecektir eminim. Bu haftasonu oynayacağımız maç kırılma maçı olacaktır ve bu maçtan sonra Karşıyaka'yı kimse tutamaz..

Yaşa varol, Karşıyaka..

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN