8 Ekim 2011 Cumartesi

Spor Kulübüysek Eğer..

100 yıldır övünüyoruz, biz spor kulübüyüz ! Evet biz spor kulübüyüz ama, bir spor kulübü gibi davranıyor muyuz ? Her branşımıza özel olarak bir ilgi gösteriyor muyuz yoksa sadece Futbol ve Basketbol üzerine mi kuruluyuz ? Yelken branşımızı kaç kişi takip ediyor ? Hadi, bu branşı geçtim, peki ya Voleybol'u kim takip ediyor ?

Evet voleybol.. Hani şu geçen sene süper lige çıkmak için tüm parasını futbola aktardığımız şubemiz olan voleybol. Hani az kalsın kapatılacaktı da Karşıyaka taraftarı büyüklüğünü gösterip kendini belli etti kapatılmadı. Evet, biz taraftarsak, biz spor kulübüysek en fazla önem vermemiz gereken branş voleybol. Çünkü sadece taraftarın gücüyle ayakta kalan tek branş. Biz olmazsak o branşa emek verenlere ayıp etmiş oluruz. O kadar konuşuyoruz cefa çekmek, sevmek diye.. Evet deplasmanda cefa çekmek, evet 5 haftada 1 puan çeken takımı desteklemekte cefa çekmek.. Peki ya voleybol şubeyi ayakta tutmak için ailesinin rızkından alıp şubeye koyanlar ? Bu takım kesin düşer denmesine rağmen çıkıp canını dişine takan o küçük kızlar ? Voleybol hayatını tehlikeye atarcasına her topa koşturan o voleybolcular ? Siz cefa çekiyorsunuz da, onlar sefasını mı sürüyor ?

Biz büyük taraftarız. Biz spor kulübünün büyük taraftarıyız. Madem taraftarız, madem bu sene 100. senemiz, madem bu sene 100. senemizde alt ligde olan bir voleybol takımımız var, hep birlikte bu takıma varımızı yoğumuzu vermek hepimizin borcudur. Maddi manevi her türlü desteği hakeden bir yönetim ve oyuncu kadrosu var. Onlar herşeylerini ortaya koyup taraftarı bekliyorlar. Biz onlara karşılık verip, omuz omuza olup, yine o muhteşem taraftarlığımızı mı göstereceğiz yoksa sırtımızı dönüp yine sadece futbol ve basketbol maçlarını destekleyip Karşıyakalıyız mı diyeceğiz ?
Seçim sizin.

yaklaşık 1-2 gün içerisinde voleybol kombineleriyle ilgili UniKSK büyük bir kampanya başlatacak. Bu kampanyadan twitter'dan haberdar olabilirsiniz.

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN