7 Mart 2012 Çarşamba

Ne Olacak Şimdi ?

Bu ara tribünlerdeki tek soru.. Sıradaki süpriz nedir? Sezon başladı, muhteşem seri beklerken 5 maçta sadece 1 puan. Hayal kırıklığı.. Çok kötü gidiyoruz, bu sene biz yine Bank Asyadayız, hatta düşme potasında geziniyoruz derken 7 maçta 16 puan.. Evet dedik, toparlandık, gümbür gümbür geliyoruz, her şey yolunda, ilk 2 bile neden olmasın dedik, Bank Asya'nın en tecrübesiz, en genç takımına 2-0 yenildik.. Böyle de kanser olmadan bir sezonu bitiremeyecek miyiz?

Mustafa Hoca ilk geldiği zaman ne güzel 2 forvet saldırıyorduk. Saldırdığımız her maçın sonucunu gördük, 3 puanla en zor deplasmandan bile geri döndük. Şimdi ne olduysa yine tek forvet, tek Şabanla oynuyoruz. Reha Kapsal futboluna dönmedik şükür ama oraya doğru gidiyoruz yine. Orta saha'da top oynanmıyor diyorduk, Mustafa Hoca geldi orta sahayı düzeltti, takımın en iyi oynadığı yer orta saha oldu, son 2-3 maçtır onu da kaybettik, orta saha yine oynamıyor. Defans hattımız iyi güzel, hatta o sezon başında hiç beğenmediğim Ahmet Burak Solakel şu an Bank Asya'nın en iyi oyuncularından..

Önümüzdeki maç Konyaspor maçı.. Ya kazanırız, ilk 6 yolundaki en büyük engellerden birisini aşarız, ya kaybederiz yine sinir stres maçları izlemeye devam ederiz.. Diyorum ya, Karşıyaka bu. Ne yapacağımızı bir kişi bile kestiremiyor şu an..

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN