5 Ağustos 2010 Perşembe

Four Four Two Ağustos Sayısındayız !

Evet blogu kurduğumuz günden beri büyük gelişmeler yaşadık. Sadece yazı girmek, haber içeriği girmek için değil kaliteli yazılar yazmak için gerekirse 1 haftada sadece 1 yazı girdik. Fakat emeklerimizin karşılığını teker teker almaya başladık buda bizim işimizi doğru yaptığımızı kanıtlıyor zaten. Önce Blog İdman Yurdu adlı sadece kaliteli blogların bulunduğu, seçici bir network'e katıldık.
Ve bu haftada Türkiye'nin en iyi futbol dergilerinden olan FourFourTwo'da blog tanıtımımız çıktı. Buradan tekrar dergi editörlerine teşekkür ediyorum. Sürekli bizi takip eden, yorumlarıyla blogumuza güzellik katan ziyaretçilerimiz ve bizi biz yapan taraftarımıza sonsuz teşekkürler..

Anlayamazsınız ( http://anlayamazsiniz.blogspot.com/ )
" Türkiye'nin köklü kulüplerinden birisi Karşıyaka. Bu takımı Blog aleminde temsil eden ilk ve tek site! Yazar kadrosu kaliteli ve içerikler diğer sitelerdeki haber içerikleri gibi değil. Dobra Dobra Konumasını bilen, gerçekleri yazabilen hiç kimseden korkmayan; kısacası Karşıyakalı bir blog. Kısa sürede uzun aşamaları geçtik, Türkiye'nin önemli blog networklerinde yer aldık. Başarılarımızın devamının geleceğinden eminiz. Amatör ruh ile yola çıktık, karşılığı ne olursa olsun bu ruhu asla bırakmayacağız "

5 yorum / sen de yaz !:

Bay Klavye 5 Ağustos 2010 15:16  

Gerçekten bu blog hakketmişti bunu... Tebrikler.

burakSK 5 Ağustos 2010 16:55  

Tebrik ederim kardeşim başarıların devamını dilerim.

Adsız 5 Ağustos 2010 18:58  

tebrik ediyorum, başarılarınızn devamını istiyorum. karşıyaka hakkında tek takip edebilceğimiz kaliteli yer burası.

denizkent 5 Ağustos 2010 23:00  

vay be bizim blogu tanıtmışlar.sevindim

Adsız 6 Ağustos 2010 00:12  

reha kapsal varkende tesislere gidip kulübü tanıtmışlardı. şimdi bu blogu tanıtmaları çok güzel bişey tebrikler başarılar

ÜST TARAFA DÖN