12 Ağustos 2010 Perşembe

Haydi Gidin De Kumda Oynayın

Karşıyakalıysanız ve voleybol takımınızı önümüzdeki sezon ARENA'da izlemeyi umut ediyorsanız, kendinize daha eğlenceli bir aktivite bulmanızı öneririz, zira önümüzdeki sezon ligde yokuz.

Evet sonunda bunu da başardık, gururluyuz, mutluyuz, hep önde ve ileriyiz. Zaten voleybol gibi ilkel bir spor dalına bu kadar masraf yapmaya ne gerek vardı değil mi, şu futbol takımı Süper Lig'e bir çıksın da bütün dertler tasalar bitecek nasıl olsa, o yüzden hiç dert etmiyoruz bunları kendimize. Zaten havalarda baya sıcak gidiyor, başka işimiz mi yokta oturup voleybol şubesini düşüneceğiz. Bırakın allahaşkına, çıkın dışarı gezin tozun, sıcakladıysanız Çeşme'ye falan gidin. Kalmadı mı başka derdiniz?

Furkan'ı satsaydık bunların hiç biri olmayacaktı ama ona da tepki gösterdi "kulüp yönetmeyi çocuk oyuncağı sananlar !!!"... Bu adamlar şimdi çıkar tepki falan da gösterir neden kapandı voleybol şubesi diye. Aman zaten 3-5 çatlak ses onlar, aldırmayın bakın keyfinize...

İlla da voleybol izliyeceğiz, voleybol oynayacağız diyorsanız da liselerin bahçelerine gidin ya da ne bileyim kumda falan oynayın işte. Siz voleybol oynamak istiyorsunuz, voleybol izlemek istiyorsunuz diye bu kadar masraf mı yapacak koskoca kulüp. Burası babanızın çiftliği mi?

Geçiniz efendim, geçiniz...

1 yorum / sen de yaz !:

Aykut Dirikal 14 Ağustos 2010 13:57  

Bu rezaletin hesabını verecekler merak etmeyin!

ÜST TARAFA DÖN