23 Ağustos 2010 Pazartesi

Ne Çalışkan Belediyeymiş !!!

Sezonu dün itibariyle açtık. Alsancak stadında her zamanki gibi 6 bine yakın biletli ve geri kalanı kulüplerini çok seven beleşçilerimiz olmak üzere 10 bin civarı Karşıyaka sevdalısı tribünlerde yerimizi almıştık.

Maça gayet iyi başladık falan diyemeyeceğim çünkü öyle bir şey olmadı. Çıkartılamayan lisanslar , yeni transferlerin takıma tabii ki bu kısa sürede monte edilememesi ile eksik bir kadro ile sahadaydık. Bu bir bahane değil. Asıl ortada bir yanlış var. Elindeki malzemeyi en kötü biçimde kullanmak. Taha'dan sol açık , Mustafa Sevgi'den sol bek yaratma çabaları sol kanatımızı işlevsiz hale getirdi. Defansta Fuat - Gurur ikilisine bir türlü güvenememem ayrıca Okan'ın ilerde yalnızları oynaması, kendi hava topuna çıkıp sonra indirdiği topa koşmaya çalışması da takımımız için trajikomikti.

Şu 1. ligde kaç senedir oynuyorsak , kimseden çekmediğimizi Gaziantep B.B.'den çektik. Adamların her yıl bize karşı en az 3 puanı garanti. Genelde ise 4 puan kapıyorlar. Bize karşı özel bir çabaları var. Kadroları değişse de ,bizle bir olayları olmasa da, ne belediye çalışanı olan birkaç taraftarı ne camiasının başarı gibi bir amacı olmasa da ligde öylesine takılıp her sene bizden 3-4 puan almaları en büyük hobileri.

Biz tabii ki bu beraberlikle takıma küsmedik. Destek artarak devam edecek. Bu hafta çıkacak lisanslar ve takımın çehresinin değişmesiyle gayet iyi günlerin bizi beklediğini düşünüyoruz. En azından umut ediyoruz.

Gelelim taraftara. İlk yarıda gerçekten Alsancak stadının tribünlerinde gök gürültüsü gibi inleyen bir ses vardı. Tv'den izleyenler hemen telefonlarına sarılıp her geçen saniye daha şiddetli bir tezahuratın olduğunu anlatmaya çalışıyorlarmış ki o sırada kendi gürültümüzden bunları duymak imkansız gibiydi. Keşke takımımız da bize ayak uydursaydı ama artık diğer maçlara diyelim.

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN