27 Nisan 2012 Cuma

Yazıklar Olsun!

Yılların sorusudur değil mi? Neden süper lig'de bir takım yok? İşte bu soruya biz yıllardır cevap veriyorduk, anlamıyordunuz, belki şimdi daha rahat anlarsınız. Hani her yerde, biz İzmirliyiz, biz şöyleyiz diyenler var ya, o adamlar İstanbul düşkünü, şehrinden başka herkesi düşünen insanlar. Biz takıma destek oluyoruz derler ama alttan ne işler yürütürler, biz bunları dediğimizde inanmıyordunuz, bugün patlak veren bir haberler umarım daha iyi anlarsınız bunu..
İzmir Ticaret Odası başkanı Ekrem Demirtaş bugün bir açıklama yapmış. Demiş ki, Türkiye Kupası Finali İzmir'de oynansın, Fenerbahçe ve Bursaspor'un konaklama paraları gibi şeylerini biz ödeyelim. Bravo Ekrem Demirtaş. Böyle bir kararı vermek çok zor olmamıştır umarım? Sen İzmir gibi, büyük bir liman kentinin Ticaret Odası başkanısın, sen İzmir gibi, Türkiye'nin 3. büyük şehrinin Ticaret Odası başkanısın, ama sen ben İzmir takımlarına neden sahip çıkmıyorum diye utanacağın yerde, gidip bir de şehrimizle alakası olmayan takımlara yardım ediyorsun, ve bunu büyük bir zevkle yapıyormuşsun. Sen İzmir Ticaret Odası başkanıysan, başkanı olduğun kurumun başında İzmir varsa o kuruma yakışır, o kurumun amaçlarına uygun işler yapsana. Sanane İstanbul'un Fenerbahçesinden, sanane Bursaspor'dan. Koskoca İzmir'in reklamını Türkiye Kupası Finalleriyle mi yapmayı düşünüyorsun? Hani İzmirliydiniz? Her yerde İzmirliyiz demeyi biliyorsunuz da bu saçma sapan harcamaları, şehrinizle alakası olmayan takımlara yapmak yerine, bize bir stad, Göztepe'ye yıllardır bir tesis yapmayı mı bilmiyorsunuz? Bu iki büyük İzmir takımını ve diğer İzmir takımlarına yıllardır bir kuruş yardım etmezken şimdi kalkıp Fenerbahçe ve Bursa'nın konaklama parasını mı karşılıyorsun? Onların sanki sana ihtiyacı var, bunu kime yaranmak için yapıyorsunuz? Ne zaman gerçek bir İzmirli gibi şehrinize sahip çıkmayı düşünüyorsunuz? Ya da boşverin, sahip çıkmayın, ama yolumuza da çıkmayın! Zaten zorlu yollardan geçiyoruz, bir de sizin gibi şehrine hainlik eden insanlarla uğraşmayalım lütfen!

İzmirsporlusu, Altaylısı, Göztepelisi, Karşıyakalısı, Bucasporlusu, hepsi sana aidat veriyor, hem de binlerce lira para. Bu aidatlarla bir İzmir takımına yardım etmek yerine, İstanbul takımına yardım etmenin yüz kızarıklığını hiç mi yaşamıyorsun? Yazıklar olsun! Önünde yazan İzmir sıfatına da yazıklar olsun, bu şehre ihanet etmene de yazıklar olsun..

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN