17 Nisan 2012 Salı

Bavulunuzu Toplayın, Gidin!

Bir sezonun daha resmi olarak sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bugün tribünde artık Karşıyaka taraftarının sabrının taştığına şahit olduk. Bizler yüz verdikçe, astarını isteyen oyunculara sahibiz. Biz bu kadar büyük bir camia'nın bizi rezil edecek oyuncularına sahibiz. Binlerce lira para harcayıp, 100. yılda şampiyon isterken, bugün stadda söylenen bestelere bakın.. Biz bu hafta şampiyonluk besteleri yazmayı düşünürken, futbolculara oynayın artık diye bağırıyoruz..

Rakiplere, düşmanlarımıza gün doğdu. Şimdi çıkıp herkes bizi vurmaya başlayacak. Siz rezilsiniz, siz çıkamadınız diyecek. Ama inanın umrumuzda değil. Biz öyle bir kulübüz, öyle bir camiayız ki gerektiğinde herkese cevabını verdik. Türkiye'de bizden cevabını almayan tek bir camia kalmadı. Gerektiği zaman 5 gol attık, gerektiği zaman küfür edenlerden intikamımızı aldık. İsteyen istediğini desin, bizim içimizdeki acı, bize yeter. Yıllardır her çıkan başkanın " bu sene şampiyon olacağız " sözünü dinledik. Çaresiz olan, şampiyonluğa aç olan bir tribün olarak her zaman bu yalanlara inandık. Bu sene başında " ikinci olursak istifa ederim " diyen bir başkanımız vardı. Hani verilen sözler?

Futbol falan bunların yorumlanmasının sırası değil artık. Tüm takım rezalet. Bir tek kişi bile oynamıyor. Lig sonuncusu Güngeren'i yenemedik, bu işin ötesi yok. Şimdi ne mi olacak? Futbolcular çıkacak, barlara gidecek, içip eğlenecek. O yastıklarına başlarını rahat rahat koyup uyuyacaklar. Olan yine taraftara olacak, yine taraftar parklarda içecek, yine rakı masalarında Karşıyaka kurtarılacak, yine en derin of çekmeler Karşıyaka semalarından olacak. O futbolcuları, Karşıyaka sınırları içinde eğlenirken görülürse de Karşıyaka taraftarının malesef diyecek bir şeyi kalmayacak, çünkü artık sabır taştı.

Hiç mi utanmıyorsunuz? Bir gram olsun, gode ruhu için, canını ortaya koymuş taraftar için, aldığınız tonlarca para için, yaşadığınız ortam için, hiç mi utanmıyorsunuz? Şimdi hiç bir şey olmamış gibi hayatınıza devam edeceksiniz değil mi? Twitter'dan " ağzıdan bal damlıyor, tek hayalim Galatasaray'da oynamak " diyeceksiniz değil mi? Gidip Fenerbahçe maçında Fenerbahçe atkısı takıp, sosyal medyaya fotoğraf koyacaksınız değil mi? Gelecek sezonun transferlerinizi düşüneceksiniz değil mi? Kusura bakmayın, sizin yeriniz 2. veya 3. lig. Siz rezil futbolunuzu tüm herkese kanıtladınız. Hepinizin ismi Karşıyaka'da ve Türk futbol tarihinde kötü olarak anılacak. Sizler belki sadece kötü bir sezon geçirdiğinizi sanıyorsunuz ama inanın çok daha fazlasını yaptınız. Siz büyük bir taraftarı 100. yılında rezil etmeyi başaran ender insanlardan oldunuz.

Bir seslenişte yönetime. Lütfen ama lütfen, bizi daha fazla rezil duruma düşürmek istemiyorsanız, kendinizin arkasından biraz olsun yine de helal olsun dedirtmek istiyorsanız, bu saçma sapan takımı yollayın ve hemen A2 takımımızı sahaya çıkarın. O çocuklar Karşıyaka aşkıyla önüne gelen her takımı canla başla mücadele ederek yenerken, yenmesi bile mühim değil, mücadele ederken bu adamların bu sahada işi ne? Bu adamların Karşıyaka formasıyla işi ne? Yakışmıyorlar. Bu armayı taşıyacak büyük yürekli, Karşıyaka aşkıyla dolu yürekli insanlara formayı verin. Bir dahaki maça A2 takımını sahaya çıkarın ve taraftarın kalbinde biraz olsun iyi bir iş yaptılar diye anılın.

Ve bu taraftar bu kez size ne diyeyim Karşıyaka canın sağolsun demedi, demeyecek.
Bunu bile haketmiyorsunuz.
Taraftarın tek dediği şey..
Bavulunuzu toplayın ve hemen bu kulübü terk edin!

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN