21 Kasım 2012 Çarşamba

Hoşgeldin Mustafa Sevgi

Mustafa Sevgi 2 yıl aradan sonra tekrardan yeşil sahalardaki özgürlüğüne kavuştu. Öyle talihsizdi ki , öyle iyi niyetinin kurbanı olmuştu ki durumu hatırlayınca insanın içi sızlıyordu. Bir ihmal sonucu değişen sağlık yönetmeliğinin kurbanı oldu. Sürekli değişen standartların kurbanı oldu ve federasyondaki ağalar hafifletici sebepleri bile dinlemedi. Çok ağır bir biçimde cezasını çekmesini buyurdular.

Haksız bir biçimde yargılanmak bir insan için kolay bir durum değildir. Mustafa Sevgi'ye de bu haksızlığa uğradığı için çok geçmiş olsun dilemek istiyorum. O ki bu haksızlığın üstüne kendini bırakmayıp bir antrenman bile kaçırmadı. Kaytarmadı. Hep çalıştı. Kendini hazır tutmak için daha fazla uğraştı.

Onun sahalardan uzak olduğu zamanda gözümüzün önünden sol kanattaki koşuşu , rakiplerini birer birer geçişi , rüzgarla beraber yol alması bir türlü gitmedi.

İşte sen bu özelliklerin için bu taraftarın Sevgilisi oldun Mustafa. Tekrardan geçmiş olsun ve seni sol kanatta rüzgarla uçarken görmeyi bekleyen bizler de en az senin kadar heyecanlıyız.

P.S. Yıl1912 ekibinin Mustafa Sevgi röportajı

1 yorum / sen de yaz !:

fromKSK 7 Aralık 2012 09:17  

Çok istekli başladı, antrenmanları bırakmadığını ilk girdiği dakikada belli etti maç eksiğini de giderdiği zaman banko 11de başlayıp takıma çok katkı sağlayacaktır.Hoşgeldin Mustafa

ÜST TARAFA DÖN