10 Kasım 2012 Cumartesi

Sadece 9 Dakika 5 Saniye

10.11.2012 . Tarihin bile saygıdan sıraya girdiği ama canın pahasına özgürlüğünü sağladığın vatanında sana saygısızlık edenlerin arasında bulunduğum için çok utanıyorum Atam. Sen bizlerin özgür yaşaması ve gavurun hizmetçisi olmayalım diye tüm hayatını harcamışken , bu ülkede şu an yaşananları içimize sindirmek çok güç.

Sabah ayrı bir heyecanla uyandık yine. Atamızın aramızdan ayrılışının 74. yıldönümü ile uyandık. Saatler seni bizlerden alıp ebediyete götürdüğü vakte tekrar gelince sadece korna ve siren sesleri duyuldu İzmir'de. Aynen yurdumuzun diğer şehirlerinde olduğu gibi. Her zaman da olması gerektiği gibi. Seni anmak Atam birkaç dakikaya , saate ya da güne sığmaz. Bunun da ayrıca farkındayız.

Emanetinin ve ilkelerinin her zaman bekçisiyiz. Zaten bizlere söylediğin  "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır'' sözünü hiç unutmuyoruz. Unutturmaya ve ülkeyi yıkmaya çalışan hainlere inat aklımızdan çıkmayacak.


İşte Atamızın silüetinin Cumhuriyet Meydanı'nda belirdiği sıralarda bizler de Alsancak Stadındaydık. Karşıyakalıların sessiz kalmasına alışık olmayan tv başındakiler ve rakip takım oyuncuları , taraftarları ortamı garipsemiş olabilirler. Atamızı anarken maç sırasında sadece 9 dakika 5 saniye sessiz kaldık ve sonrasında Atamız için haykırdık. Bu şekilde bağıracağımızı bilmeyenler 9 dakika 5 saniye sonrası şaşkınlıklarına ve gözyaşlarına engel olamıyorlardı.

Bugün yendik ya da yenildik hiç önemli değil. Senin için 9 dakika 5 saniye sessiz dururuz ya da her an bağırırız da Atam ama şunu hiç unutmadık ki SEN OLMASAN , BİZLER DE OLAMAZDIK.

              NURLAR İÇİNDE YAT DÜNYANIN EN BÜYÜK LİDERİ

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN