7 Kasım 2012 Çarşamba

KSK'de Rus Ruleti

Göztepe derbisinden galip çıkmanın mutluluğu ve 100. Yıl kutlamalarının coşkusu semtte tüm hızıyla devam ederken bu hava futbolcuların idman boykotuyla bıçak gibi kesiliverdi. Alacaklarındaki gecikmeler dolayısıyla daha önce de Tavşanlı deplasmanına yola çıkmaları gün protestoda bulunup gitmemişlerdi. Tam Göztepe ile oynanacak maç öncesi sinyali hepimiz almıştık.

Hepimiz biliyoruz ki Cihan Başkan bir kumar oynuyor. Yaratamadığı kaynaklardan dolayı sıkıntılı ve gördüğümüz kadarıyla ödeme yapacağı tarihe kadar boykotları , huzursuzlukları geçiştirmek istiyor.


Futbol takımımız ligde averajla 3. sırada. Önümüzde gerçekten kritik bir dönemeç var ve futbolcularımız yine mesaj veriyorlar. Bizler huzursuzuz. Ödemelerimiz yapılsın. Yoksa ? Evet işte ya ödeme yapılmazsa , yoksa kısmını dile getirmiyorlar. Biz kimsenin hakkının ödenmemesi gibi bir durumun kabul edilemeyeceğini her zaman söylüyoruz. Bu konuda ayrı bir fikirde olmamız zaten söz konusu değil ama futbolcuların da hafiften hafiften, bu tarz boykotlarla mesaj göndermesini pek de şık bulmuyoruz. Benim gibi düşünen renkdaşlarımı da katarsam ; bizler için bu boykotlar tehditvari bir algı uyandırıyor.

Şimdi karşılıklı açıklamalarla iş rus ruleti havasında. Tabanca elinde Cihan başkan ve yönetim açıklama yapıyorlar. Ödemeler konusunda takvimlerini tam netleştirene kadar fırtınayı atlatmak istiyorlar. Sıra karşı tarafa geçince de onlar tabancayı kafalarına dayayıp tetiğe basıyorlar. Şu ana kadar o tabancanın içindeki tek kurşun kimseye isabet etmedi. Ama bir gün ya hesaplarınız tutmazsa da bu saçma sapan ruletinizin sonu gelirse !!! İşte o zaman o kurşun birilerine zarar verecek ama en çok zararı Karşıyaka Spor Kulübü görecek. Birileri en fazla yönetimden gider. Futbolcular TFF'ye başvurur. Başka takıma gider ama ya takım ve taraftar ? Bizler nereye gidelim ? Gereksiz inatlaşmalarınızın son bulmasını ve hem Karşıyaka için hem de kendi kariyerinizin için var olan gücünüzle mücadele etmenizi tavsiye ediyoruz.

5 yorum / sen de yaz !:

rezorepla blog 7 Kasım 2012 19:01  

Bu yazının altına imzamı atarım...

irfan şener 7 Kasım 2012 22:19  

her tarafta ödenmeyen maaşlar taksitler..sesler yükseliyor.ama durmadan konuşan yazan bazı kısımlar şimdi susuyor.ne olursa olsun para buluruz diyenler nerde=. alt yapı hocaları ve çalışanları geçen seneden aylarca alacaklı.bu seneden ödenen ufak tefek harçlık gibi paralar var.ya bu insanlar ev geçindiriyor.sonrada bu insanlar istifa edince vay ksk sevgisi yok bunların deniyor...başkan....artık bir şeyler yap...artık yap..

grçğksk 10 Kasım 2012 20:05  

yönetim artık bir sponsor bulmalı haklısınız fakat bulmak okadar kolay değil kulübü çok kötü yönetmişler belki son 5 yıldır futbolda primler en düzenli bu sene ödeniyor.geçen sene 34 maç başılar yatmamış. 20 milyon dan fazla borç var ve bunun 3-4 milyonluk bölümü geçen seneden.hatırlayın önceki seneleri güllük gülistanlık mı vardı.10 milyon bütçe dediler 3 milyon para verilmiş geçen sene. cihan başkan ve yönetimi bu sene ayakta kalalım yeter dediler.2.olamazsak başarısıız demediler.izkanın voleybola ismini 80-100 bin lira arasına koydurduğunu biliyor musunuz azat yeşil bedava reklam yaptı geçen sene. futbolda forma reklamları bedava gibi fiyata yapılıyor başkan kabul etmiyor bu yüzden. bence destek olmalıyız bu yönetim toparlayacaktır ama bu hemen olmayacak tabiki...

denizkent 10 Kasım 2012 20:33  

@grçğksk dediklerini biliyorum.fazlasını da biliyorum.sakın bana başkan vaat vermedi deme.kongrede ne sponsorlar havada uçuşuyordu.şimdi de kimse sponsor bulmak kolay demesin.birçok kişi sırf kulübe para akacak söylentisinden cihan başkana oyunu attı.tamam dedikleri kadar bulamasınlar ama o vaatlerin çeyreği gerçekleşsin biz süper lige çıkarız.futbolcuların performansının çeyreğini yönetim göstersin.gerisi elbet gelecek.bak baba da destek veriyor.artık top yönetimde.

evet bazı şeyleri yapmak zor ama vaat vermek de bu kadar kolay olmamalı.

grçğksk 11 Kasım 2012 14:34  

sportif anlamda hiç vermedi.ekonomik anlamda vaat verdi gerçekleştiremedi planları tutmadı yarı yolda bırakıldı aveayla 2ay görüştü verdikleri parayı beğenmedi. pınar 3 milyon verecekken 5.5 a ikna etti. bazı kesimler tarafından engellendi bizzat biliyorum.zaten suan yönetimin oluşturduğu havuzla ödenenler ödeniyor.geçen sene buda yoktu.tabiki mazeret değil bizler haklıyız fakat süreç daha bitmedi elbet bulacak para.birde kimseyi suçlamıyorum yanlış anlama ama çarşı falan geçen senelerde neredeydi gitsinler kulübe bilgi alsınlar nasıl yönetilmiş enkazın büyüklüğünü bir görsünler...orayada yazıyorum ama yayınlamıyorlar:D

ÜST TARAFA DÖN