9 Mart 2013 Cumartesi

İzmir Derbisine Dokunma !!! Önce Vatan

Ülkemizde demokrasinin sadece terör konularında ve yandaşlık konularında düzenli olarak çalıştığı hissine kapılanlardan mısınız ? Hani bir konuda muhalefet edince tahammülsüzlüğün had safhada olduğu anlar hiç bitmeyecek gibi mi geliyor ? Ülkede teröriste terörist diyemediğimiz günlere mi geldik ? Binlerce insanın canına kıymış, kıymaya devam eden insanların allanıp pullanıp sürekli demokrasi sözcüğü altında sevimli gösterildiği anları mı yaşıyoruz ? Yoksa her şeyi ben mi tersten anlıyorum !!!


Tarih 17 Mart , yer : İzmir Atatürk Stadı saat : 19.00'da Türkiye'nin merakla beklediği Göztepe - Karşıyaka derbisi oynanacaktı. Bu sefer evsahibi Göztepe. Biz Karşıyakalılar olarak deplasman tribününde yerimizi alacaktık. Sadece İzmir ve Türkiye'deki futbolseverlerin değil dünya çapında ses getiren , yabancı basının da takibinde olan bir derbi müsabakası bu bahsettiğimiz maç. Öyle bir şey oldu ki maçın tarihi bir gün sonraya değiştirildi. Hafta içi, pazartesi akşamı saat 20.00'da olacak dendi. Gerekçeli neden ise ; BDP'lilerin düzenlediği miting. Apo'ya Özgürlük sloganları adı altında hazırlanan bu miting için maçın tarihi değiştiriliyor. İki tarafın da bütün planları heba oluyor.



Arkadaşlar maçı geçtim. Karşıyakalısı da , Göztepelisi de bu maça gitmeyeceksiniz ülkeniz için dense seve seve maça gitmezler.Tarih değişikliğinin bu denli bir miting sebebi ile olmasından dolayı şu an İzmir'de herkes kızgın. Gerçekten maçın canı cehenneme.

Yetkililer şöyle bir baksın etraflarına. Sadece cenaze gibi çok istisnai durumlarda bir araya gelen iki takım taraftarları şimdi aynı fikirleri haykırıyor. Olay bir maçın ertelenmesi değil. Olay burada Vatan Sevgisi.

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN