27 Nisan 2010 Salı

Akın Var Akın !

Bu taraftar peşinden kilometreleri tepti be Karşıyaka.. Hiçbirimize gittiğimiz 1 metre bile koymadı ama inan bize. Şimdi sıra geldi O Gece'ye. O geceyi bu sene kutlamak adına İstanbula geliyoruz peşinden Karşıyaka'm.. Boşuna çekmedik biz bu acıları.. Boşuna çekmedik biz 14 senelik sevdayı.. Bu sene mutlu et bizi Karşıyaka..

Çok acı çektik inan. Her park köşesinde hep senin adına içtik. Arkadaşlarımızın yanında hep senden bahsettik. Her kederli şarkıda sevgilimizi değil seni düşündük sadece. Neden olmasın ? Bu sene neden süperlige çıkmayalım ? İstanbul bizi bekliyor bak Karşıyaka. Sen şampiyon olduğunda Boğaz köprüsüne asılacak pankartlar, köprüden aşağı atlayacak insanlar yok mu sanıyorsun ? İstanbul'u yeşil kırmızı yapacak insanlar yok mu sanıyorsun ? Senin arkandan ölüme koşan bu taraftar onuda yapacak unutma Karşıyaka!

Parklarda sabahlayacağız İstanbul'da bir hafta boyunca. İstanbulun her köşesi semtimiz kokacak. O parklar bizim olacak o hafta ! Haydi sende yap bir iyilik Karşıyaka senin için kalkacak olan o " ŞEREFE " sesleri 14 sene sonra sevinçle kalksın !

AKIN VAR AKIN
İSTANBULA AKIN
İSTANBULU ZAPT EDECEĞİZ
İSTANBULUN ZAPTI YAKIN !

3 yorum / sen de yaz !:

kskyiip 27 Nisan 2010 19:58  

çok güzel yazı olmuş yine Anıl kardeş
bekle bizi istanbul...

denizkent 27 Nisan 2010 20:41  

kardeşim dur bi açıklasınlar.tff'den maçlar İstanbul'da sözünü duymadan rahat yok bize.

Adsız 28 Nisan 2010 09:05  

GEÇEN YIL PLAY OFFA KALINDIĞINDA ÇIKMAYA DAİR EN UFAK BİR İHTİMAL YOKTU BENCE. O YÜZDEN 15 YILDIR MÜDAVİMİ OLDUĞUM BU ARMAYI İZLEMEYE GITMEDİM. AMA BU YIL HERKESTEN ÇOK BİZİM ŞANSIMIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. ÇÜNKÜ ADANA SON DUZLUKTE YTİŞMEK İÇİN ÇOK ÇABALAYIP BAŞARAMAMANIN SIKINTISIYLA GELIR KONYADA CİDDİ BİR YÖNETİM SIKINTISI VAR ALTAY ÇOK İSTİKRARSIZ. BİZ İSE İSTİM ÜSTÜNDEYİZ.BU İŞ BU SENE OLUR. Engin Öz

ÜST TARAFA DÖN