18 Nisan 2010 Pazar

Biz Hazırız Play-off'a

Kuddusi Müftüoğlu ile bir maç daha. Bu adam bize o kadar şanslı geliyor ki hakemin o olduğunu duyunca bile maçın stresi kendini mutluluğa bırakıyor biraz. Bugün sahada oynanan futbol çok güzeldi. Bir ara paslaşmalarımız gerçekten çok iyi oldu. Kapalı tribünde yapılan kareografi'nin fotoğrafı elimde yok fakat karşıdan çok güzel gözüktüğünden adım gibi eminim.

Bu yazımda artık futboldan değilde tribünden bahsetmek istiyorum. Heralde bu sene kendi arasında en çok kavga eden tribün olma yolunda açık farkla birinci olacağız. Hayır anlayamıyorum yani sen neden kendi takımının maçında kendi tribündeki kardeşinle, renkdaşınla kavga edersin. Sırf yandaki insanlara hava atayım diye, sırf kavgacı gözükebilmek için bu yolu seçenleri anlamak çok zor gerçekten. Bunlar gibisi yüzünden - otobüste kapıyı kıranlar, bayanlara laf atanlarda dahil - birçok tribüncü artık bağırmıyor, sol tarafa geçip maç izliyor sadece. Bu davranışından ötürü bağırmayan insanlarada kızamazsınız çünkü ne deseler haklılar bence. Orta tarafta oturup bağırıp sadece takımına destek verip daha sonra 2 kişi kavga ediyor diye serseri etiketini yemek gerçekten kötüdür heralde. Umuyorum bu davranışlar artık son bulur tribünümüzde. Artık semt mevzularının son bulup bir bütün olarak Karşıyaka'ya destek vermemiz gerekir tribünde.

Ayrıca günün en güzel olayı heralde bazılarının oyunlarıyla bizden ayrılan Bayraklı'dan geldi. Bayraklı Belediyesi'nin maça yolladığı, kale arkasına asılan pankart helal olsun dedirtti gerçekten. Bizi Bayraklı'dan kimsenin ayıramayacağını, Bayraklı'nın hala Karşıyaka düşüncesiyle işlerine devam ettiğini bazılarına göstermişizdir umarım. Pankartın ne olduğunu görmek istersiniz diye aşağıya koyuyorum fotoğrafı.

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN