25 Nisan 2010 Pazar

İş Artık Ciddi !

Kocaelispor'u 2-1 mağlup ettik bu hafta ve Play-Off'a bir adım daha yaklaştık. Okan ve Emrah'ın golleriyle bu galibiyeti aldık. Fakat asıl takılmamız gereken nokta bu skoru 1-0 geriden çevirmiş olmamız. Kocaelispor gibi 2. devrede galibiyeti olmayan, -38 avaraj 14 puan ile kesin düşmeyi garantilemiş olan bir takımdan ilk golü yememiz ve geriye düşmemiz. Biz artık biraz daha büyük düşünmeliyiz. Bu tür hataları Play-Off'larda yapacak olursak işimiz çok zor. Çünkü Play-Off'lardaki en ufak hatamız geri dönülemeyecek bir hata olacaktır. Bu taraftar oraya 1500 kişi gidiyorsa futbolcularımızda biraz işin ciddiyetine varmalılar artık.

Ve maça girmeden önce çıkan bir olay.. Gemlik tarafında otobüslerimiz taşlandı. Taşlayan isimler Bursaspor taraftarı. Tek otobüsümüzü taşladıktan sonra arkadan gelen diğer otobüslerimiz olaya müdahale etmişler. Bu konu hakkında burada yorum yapmam pek doğru olmaz. Sadece Bursasporlulara geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

1 yorum / sen de yaz !:

Adsız 3 Mayıs 2010 16:30  

play-off larda bi izmir takımı çıkar artık malum kasımpaşa yok, erhan küçük ün sözleşmesi de rizespor tarafından feshedilmiş. hiç bi engel kalmamış gibi görünüyor

ÜST TARAFA DÖN