5 Nisan 2010 Pazartesi

Elimiz Gitmedi, Yazmadık

Her hafta aynı şeyleri yazıp konuşmaktan bıktık artık. Bıkmadığımız tek şey Karşıyaka aşkı...

Yine aynı şey oldu bu hafta, büyük ümitler besleyerek çıktığımız maçta Bucaspor'a 3-2 yenilerek rakibimizi kendi ellerimizle Süper Lig'e uğurlarken, kendimizi bir kez daha ateşe attık. Ben çok fazla birşey yazmayacağım maç için. Bu yazıyı okuyanlar kendi görüşlerini bizimle paylaşırsa çok mutlu olacağız. Ama belli ki taşıma suyla değirmen dönmüyor ve dönmeyecek. Konyaspor maçından sonra acaba ilk 2 den çıkar mıyız diye kendi kendimize sorarken, şimdi acaba 6. olur muyuz diye tartışıyoruz. Fikstüre bakıp umutlanıyoruz, sahaya bakıp oynanan oyunu görünce daha bir karamsarlaşıyoruz.

Blogu takip edenler farketmişlerdir, genelde kaybedilen maçlardan sonra blog yazarları olarak elimiz pek gitmiyor klavyeye. Kızgınlık, üzüntü, hayal kırıklığı bir araya gelince maçla ilgili yazmakta kolay olmuyor haliyle. Ertesi gün daha sakin bir şekilde bilgisayar başına geçince de yazacak o kadar çok şey birikiyor ki...

Söz gümüşse sükut altındır diyoruz...

Sezon sonuna az kaldı, son düdük çalınıncaya kadar bu takımı desteklemek boynumuzun borcu. Son düdük çalınıp hesap vakti gelince, bizim de söyleyecek çok şeyimiz olacak elbette.

Ne diyelim Karşıyakam canın sağolsun...

2 yorum / sen de yaz !:

armandolionel 5 Nisan 2010 13:44  

bu ligden çıkmak için kadro lazım,klasik bi söz vardır iyi futbol iyi oyuncularla oynanır diye.
karşıyaka gibi türkiyenin en güzel semtine 2 senedir yabancı getiremezken,elalem giresunlara diyarbakırlara istedikleri oyuncuyu getirdiler.
eser-güney-fuat-ufuk çam-hayal kırıklığı yaratan emrah-isimleri bahis skandallarına karışanları söylemiyorum bile,bu oyuncularla bu ligden çıkmayı düşlemek ütopyadan öteye gitmez,biz kendimizi kandırdık,kendi kendimizi gaza getirdik herzmaanki gibi,hep polyannacılık oynadık,hep umutlandık ama kendimizde biliyorduk aslında olmayacak duaya amin dedik işte.
okan-taha ve ilk devredeki kıvanç dışında başka kimseyi ben bu takımda tutmam.
adamlar geliyo dağdan tepeden türkiyenin en güzel yerine,taraftar sana tapıyo,10bin kişiye oynuyosun içerdeki maçında,sosyal imkan desen burdan başka biyerde daha fazlası yoktur heralde,ama beyefendilerin haala bi tarafları oynuyo.
biz onlara en yumuşak yüzümüzü gösterdik herzaman,hep güldük yüzlerine,sırtlarını sıvazladık,aslanım koçum sen yaparsın dedik,kaybettiklerinde bile gittik teseli ettik,hadi bu hafta olcak dedik,ama iyilikten maraz doğar sözü bir kez daha doğruluğunu kanıtladı.
biz onları sevdikçe onlar bizi ....
tek bir ricam var bu kulübün büyüklerinden,iyi bir yönetimle yani profesyonel bir yönetimle,yerinde transferler,formasını terletenlerden kurulsun artık bu takım
artık sabır kalmadı,benim bütün haftam zehir oluyo böyle maçlardan sonra,aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyo,yeter artık,yazıktır bize.

hasanerdem 5 Nisan 2010 17:11  

ellerine sağlık, aynen katılıyorum...

ÜST TARAFA DÖN