7 Nisan 2010 Çarşamba

KSK Basket'ten Hizmet !

KSK Basketbol Şubesinden muhteşem bir hizmet bizim için. Artık basketbol maçlarının sonuçları canlı olarak cebimizde. Bu hizmetinden dolayı çok çok teşekkür ediyoruz. Gerekli açıklamayı kendileri yapmış bende o açıklamayı yazayım aşağıa. Tüm taraftarların bu tür aktivitelere katılmasını istiyoruz. İstiyoruz ki bu tür güzel hizmetler artsın artık.

Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Şubesi olarak yapmış olduğumuz çalışmalara bir yenisini ekleyerek, SMS ile haber ve maç sonucu dönemini başlatıyoruz. Bu servise abone olmak için yapmanız gereken, cep telefonunuzun mesaj bölümüne KSKBASKET yazarak 1230`a göndermek. 
Bu işlemi yaptıktan sonra gerçekleştirdiğiniz kayıt ile KSKBasket.Net'in en güncel haberleri ve maçların skorları cep telefonunuza gelmiş olacak.
Ücretlendirme Nasıl Oluyor?
Sisteme üye olmak tamamen ücretsizdir. Sistemin aylık sabit ücreti yoktur. Sadece sistemden aldığınız mesajlar ücretlendirilecektir. Sistemden alacağınız mesaj ücretleri eski tarife ile 1 SMS / 2 Kontör, günümüz kontörsüz hatlarına uyarlanmış hali ile 0.4 TL'dir.
Sistemden Ayrılmak İstediğimde Sorun Yaşar mıyım?
Sistemden ayrılmak, tıpki sisteme katılmak gibi çok kolay ve hiçbir ücretlendirmesi yok. Sistemden ayrılmak için IPTAL yazıp 1230'a göndermiş olmanız yeterli.
Cep Telefonu Numaram Gibi Özel Bilgilerim Paylaşılacak mı?
Kesinlikle paylaşılmayacak. Vermiş olduğunuz bilgiler, KSKBASKET bünyesinde saklanacak, üyeliğinizi kapatmanızla birlikte ulaşılamayacak şekilde imha edilecektir.

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN