3 Ocak 2010 Pazar

13. Haftada, 15 Sayı

13. Hafta Türk Telekom deplasmanı.. Aslına bakacak olursak herkesin beklediği bir yenilgi aldık diyebiliriz fakat saat 16:00'da takımımız sahaya çıktıktan sonra beklentilerimiz biraz değişmişti. Çünkü karşımızdaki takım ciddi anlamda çok iyi top çeviren bir takım değildi. Eğer bu maçı ciddiye alsaydık, biraz daha asıldaydık, hataları en aza indirmek için uğraşsaydık çok ama çok kolay yenebileceğimiz bir maçtı. Bizim çok basit hatalar yapmamızın yanında tabi Türk Telekom oyuncusu Wilson'un sergilediği muhteşem oyununda galibiyette payı vardı. 6/9 üçlük ile oynaması, takımı adına 24 sayı atması maçı almasını sağladı Türk Telekom'un. Bizim ise maç boyunca elimize gelen ribaundları elimizden düşürmemiz, attığımız üçlüklerin potaya bile değmemesi, 10 taneye yakın pas hatası yapmamız maçı hediye etmemizi sağladı.

Haftaya Beşiktaş maçımız var. 16 Ocak 2010 Cumartesi saat 18:00'da Arena'yı doldurmamız gereken bir maç. Beşiktaş Fenerbahçe'ye üzerine Galatasaray'a yenildi. Bizim maça iyice asılacaklardır. Bu yüzden arenayı doldurup Karşıyaka Taraftarının skor üzerinde etkisini birkez daha göstermemiz gerekiyor. Bu takım gerçekten Play-Off oynayabilecek bir kalitede. Biz üzerimize düşen görevi yaptıktan sonra onlarda yapacaktır, inanıyoruz.


TBL PUAN TABLOSU


1 yorum / sen de yaz !:

Taner Özden 3 Ocak 2010 12:01  

Karşıyaka takımı bazen sevinç paso kader anlayışını benimsemiş bir takımdır. Bu yenilgiden sonra arenaya gelmeyecek adam birdaha hiçbir zaman gelmesin mümkünse. Basketbolcuların seviyelerini bazen unutuyoruz bence. Bu çocuklar iyi oyuncular fakat seviyeleride öyle muhteşem düzeyde değil. Kendilerine göre oynayabilecekleri oyunun en iyisini oynuyorlar. haa bu maçta daha iyi oynayamazlarmıydı kesinlikle oynarlardı hatta bu maçı çok rahat alırlardı bile ama olmadı. beşiktaş maçında onları yalnız bırakmayalımda gerisine bakarız.

ÜST TARAFA DÖN