13 Ocak 2010 Çarşamba

Karşıyaka - Göztepe Hazırlık Maçı

Son sıralar facebook'u sallayan bir konu oldu bu. Daha doğrusu facebook'a göre bu maç oldu bitti. Bir kişinin kandırması ile daha klüplerin bile olay vermediği bir maç oynandı 2 Ocak'ta. Bu maçın adı Karşıyaka - Göztepe. Facebook'ta grubu açıldıktan sonra İzmir'in belkide yarısı maç oynanacak diye duydu, bildi. Biz her gördüğümüze söyledik böyle bir maç olamaz diye fakat Selçuk Yaşar bizi haksız çıkardı. Maç 2 Ocak günü oynanmasa bile oynanacak. Çağatay Çağlar adlı Göztepe Taraftarına yardım için oynanılacak bu maçın tarihi henüz belli değil. Bazı heyecanlılar bu maçı çok isteselerde biz kendi camiamız olarak bu maça karşıyız. Bazı kişilerde olmayan hedefler bizim hedeflerimiz dahilinde. Bu hedefe gitmek için sene başında aldığımız bir 5 maç cezayı yine almak istemiyoruz !

Böyle bir maçın olması hem takımı olumsuz yönde etkiler, hemde İzmir'deki düşman klüpler dosyasına bir olayın daha eklenmesine neden olur. İsteyen istediğini desin bu maçtaki hiçbir olay saha içinde kalmayacak. Saha dışında yaşanacak olaylardan dolayıda bir 5 maç'ı süperlig'e koşan bu takımın bünyesi kaldırmaz, gerekte yoktur. Çağatay Çağlar için başka bir kampanya açılsın seve seve 10.000 kişi katılalım. Fakat bir canı mutlu edeceğiz diye gidip 20 canın zarar göreceği bir yolu seçmek hiç mantıklı değil. Yardım denilen şey iyilik ve güzelliktir. Hiçbir Karşıyaka - Göztepe maçı iyilik ve güzellikle geçmeyecektir.

Gönül istemez miydi bir maç yapalım ve şu kötü İzmir imajını sildirelim.Özgür'ümüzün acısı hem bizim hem Türkiye takımlarının içindeyken şu yukarıdaki satırları yazmak bile koyuyor insana.. Umuyoruz ki böyle bir maç olursa kavgasız, küfürsüz, organizasyona yakışır bir biçimde geçer. El'de anlar Bey'de anlar İzmir'in taraftarındaki kültür seviyesini..

Olay masrafları karşılamaksa versin bazıları parayı onlar için sorun olmaz diye düşünüyoruz..
Alışmışlar herşeyi parayla alıp, satmaya nede olsa..

1 yorum / sen de yaz !:

Yeraltı Padişahı 11 Şubat 2010 15:58  

korka hiç acımayacak

ÜST TARAFA DÖN