22 Ocak 2010 Cuma

Tesisten Stada..

Sanırım bu yazıyı okuyanların çoğu kendini bildi bileli stadımızın projeleri ile uyutulmuşlardır. Eskiden stat arazisi şu anki Lunapark arazisi ve yan tarafındaki apartmanları da içine alan araziydi. Önce imar izni çıktı ve İzsu'nun yanındaki parseller Girne Bulvarına kadar imara açıldı. Böylece stat arazimizden ilk fireyi vermiş olduk. Lunapark arazisi de stat yapma fikri ile rafa kalktı. Yalı tesislerimizin orası için yoğunlaştık. KSK2000 projesini bilirsiniz. Orası da İzmir'in olmaz diyen beyefendileri yüzünden proje olarak kaldı. Kalıcı gelir sağlamak için uğraştık durduk.

Tesisleşme sporda çok önemli. İşte bunun adımını 87 yılında atmıştık. Çiğli Selçuk Yaşar tesisleri için girişimler aşağı yukarı bu tarihlerde atıldı. O bir hayal olmaktan çıkmıştı ve şimdi yeni tesis arazisi için yönetimimiz uğraşıyor. Peki ya stat ? Ne zaman görebileceğiz ? EURO2016'yı ülke olarak alamazsak stat işimiz yine yalan olacak. Korkumuz bu.

Çiğli Selçuk Yaşar Tesislerinin arazisinde 1987 yılında çekilmiş bir fotoğrafı sizlere sunuyoruz. Darısı yeni tesislerimize ve Karşıyaka Zübeyde Hanım Stadımıza ....

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN