26 Ocak 2010 Salı

Şanslı Taraf Olabilmek


Dün akşam herkesin biraz korktuğu bir maçı oynadık. Karşımızdaki rakip kötü bir oyun oynadı. Fakat biz onlardan çok daha kötüydük. Düzgünce atağa çıkamıyoruz. En fazla 4-5 pas yaptıktan sonra kesiliyor takım. Kıvanç dün kendini pek fazla belli edemedi. Ramazan kalesini muhteşem korudu gerçekten, Necati olsaydı o kalede 2-1 , 3-1 gibi bir skor'la yenilebilirdik. Erçağ son 2 maçtır kötü bir performans sergiliyor. Ayağından kaçan toplar, yanlış yere giden toplar. Emrah'ın kaçırdığı %100'lük boş kaleye atamadığı bir gol vardı. Samsunspor'un aynı şekilde 2 tane şutu çok etkiliydi. Saffet Gurur Yazar ile 18. dakikada bulduğumuz gol muhteşemdi. Kesinlikle çalışılmış çok temiz bir goldü.

Takım kondisyon olarak çok zayıf kaldı. Hakem maçı gerçekten güzel yönetti. Samsunspor'un 2 golünü vermedi ki bu pozisyonların tekrarını izleyen herkes pozisyonun ofsayt olduğunu görecektir. Kıvanç Giresunspor maçında yok. Bu takım için kötü oldu. Fakat ilk 2'yi istiyorsak eksiklerimize rağmen bu maratonu çok hızlı bir şekilde koşmalıyız. Zira Adanaspor maçında bir 3 puan alsaydık şu anda 4. sıradaydık.

Karşıyaka ilk defa bu tip bir pozisyonu kaçırmadı ve gerçekten zorlu deplasmandan 3 puanı alan taraf oldu. Bu galibiyet bizi ilk 2 aşkından ayırmadı. Futbolculardaki azimi görebildik sahada fakat takımın biraz kendine gelmesi lazım. Tesislerde çıkan kavgalar takımı iyice yıpratmaya başlıyor. Tribünlerde geçen Adanaspor maçından yediğimiz 15.000 TL cezanın acısı konuşuluyor hala. Bir hakem yüzünden Karşıyaka'nın 15.000 TL ceza alması gereksiz bir hareketti. Bu küfürleri başlatan kişiler umarım kendi yaptıkları hatayı anlarlar..

Bu hafta taraftar grubumuz olan ÇARŞI ile birlikte bir idman ziyareti yapacağız. Herkesi bekliyoruz. İlk 2 isteyen, Süperlig isteyenlerin gelmesini bekliyoruz..

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN