25 Ocak 2010 Pazartesi

Samsun Maçı Öncesi

Samsun maçı öncesi biraz umudumuz var aslında. Tüm rakiplerimiz - adanaspor hariç - bu hafta puan alamadı. Bizim Samsunspor deplasmanından kesinlikle 3 puanı alıp ilk 2 aşkıyla yola devam etmemiz lazım. Fakat gelgelelim hiçbir zaman Karşıyaka bu tip durumları değerlendirememiş, bize en fazla 1 puanı getirmiştir. Bu maça çıkmadan önce bazı tespitler bizi korkutmuyoruz değil..

1- Karşıyaka Değerlendiremez ! : Yukarıda yazdığım paragraftaki gibi.. Karşıyaka bu tip durumları istisnalar hariç değerlendiremeyen bir takım. Yine tarihin tekerrür etmesinden korkuyoruz. Bu korkuyu yaşarken bir elimizi ilk önce kulağımıza götürüp daha sonra tahtaya iki kere vuruyoruz. İnanıyoruz bu sefer şeytanın bacağını kıracağız..

2- Zorlu Hava Şartları : Samsun'da hava çok soğuk. Samsun'daki arkadaşlarımız gelenler çok çok kalın giyinsin diyorlar. Sanırım yarın kar yağacak. Takımımız fizik bakımından çok güçsüz. Umuyoruz bu tespitimiz yanlış çıkar.

3- Takım İçinde Huzursuzluk : Geçtiğimiz hafta 2 antrenörümüz futbolcuların önünde kavga ediyor. Ve istediğimiz bir istek ile bu 2 antrenör artık yok. Tamam rahata kavuştuk derken bu hafta 2 oyuncumuz kavga ediyor. Birisi kadro dışı, diğerine 5.000 TL para cezası.

Herşeye rağmen..
Saldır KARŞIYAKA !

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN