20 Şubat 2011 Pazar

Artık Yeter !

Senelerdir çıkamıyoruz Süperlige.. Senelerdir bu ligde sürünüyoruz, bazen ilk ikiye oynuyoruz, bazen orta sıralara oynuyoruz, ama oynuyoruz. Bu sene böyle değil işte. Bu sene top falan oynamayı bıraktık sürünüyoruz. Nasıl yatarak para kazanılır, nasıl ruhsuz olunur bunu anlatıyoruz elaleme..

Rezil ettiniz bizleri. Defans mı diyelim, forvet mi diyelim, bitik durumda olan Tiago'yu mu anlatalım, 37 yaşındaki Okan'a bel bağladığımızı mı anlatalım, defansın topu geçirmeye dünden razı olduğunu mu anlatalım, dakika 75'te oyuna giren kurtarıcımız olacak isim Erçağ'yı mı anlatalım ? Sahada top dışında her yere dokunduk bugün Mersin maçında. Saçma sapan koşular, yerini bulamayan toplar.. İlk yarı sonunda %68 Mersin top oynamışken biz %32 ile top oynadık. 2 şutumuz var hiç birisi isabetli değil. Tiago'nun attığı pasların bir tanesi mi yerini bulmaz ?

Rezil ettiniz bizi. Daha kaç tane teknik direktör değiştirmeliyiz ? Sorun teknik direktörde değil mi. Evet, biz biliyoruz bu hikayeyi ama artık yeter. Bu kadarı fazla. Maçta hakemler berbattı. Bu kadar kötü bir hakem olamaz. Mersin'in bir penaltısını vermedi, ikinci yarı ise alakasız bir pozisyonda Mersin'e penaltıyı çaldı. Hakem tam bir skandaldı ama biz çok daha büyük bir skandalız. Defans denen mevki'de oynayan topçulardan bir tanesi mi topu tutamaz ? Orta sahada Kıvanç pası forvete atmak yerine neden taca veya saçma sapan yerlere yollamayı tercih eder ? Forvet'e lafım yok bir kere bile top ayağına gelmedi, pardon 2 kere geldi onu da kaleyle pek alakası olmayan yerlere göndererek kullandı.
Bu formayı bu topçulardan birtanesi bile haketmiyor. Bu kadar ruhsuz, bu kadar basit, mahalle futbolu oynayan futbolcuların bu takımda işi yok. En kısa zamanda yönetim istifasını açıklayıp futbolcularını ve değiştirdiği teknik direktörlerinide alıp gitsin bu takımdan. En azından Karşıyakalı olarak mağlup olalım, bir duruşumuz olsun, helal olsun diyebilelim.

Son olarakta TRT spikerliğinden Ömer Üründül lütfen alınsın artık. Basit bir ikinci lig topçusuna " aynı David Villa, aynı Messi " diyen, Mersinli taraftarların bile penaltı değildi net olarak dediği pozisyona " net penaltı hakem haklı " diyen bir adam futbol spikerliği yapmayı haketmiyor!

1 yorum / sen de yaz !:

Adsız 21 Şubat 2011 14:16  

en büyük suç futbolcuılarda mı? bence hiçbir suçları yok yönetim iyi olmazsafutbolcular teknik heyet bi yere kadar. heryerde böyledir. futbolcular böyle istedi lafına katılmıyorum

ÜST TARAFA DÖN