16 Şubat 2011 Çarşamba

Hoca Değiştirme Rekoru

Merak ediyorum bir sezonda en çok teknik direktör değiştiren takımda kaç isim ile çalışılmıştır ? Ve sizce Karşıyaka'da bu senenin sonuna kadar toplamda kaç tane hoca ile çalışılmış olacak ? Bizde zaten hemen yedek parça değiştirilir. Sorunun temeline inilmez.

Turgut Uçar'ın korkak bir oyun anlayışıyla bitmiş bir Altay'a hayat verdirmesinden sonra illa hoca konusunda da tereddütleri olan olmuştur. Önceki yazımda da belirttim zaten. Peki bu isimler arasında yöneticilerden de tereddütleri olanlar varsa ? Hemen bu yedek parça da değişir mi ? Ne dersiniz ?

En son süreçte Yılmaz Vural ve Reha Kapsal isimleri ön plandaydı. Yılmaz Vural sağlık sebepleri dolayısıyla olmamıştı. Bense bunun kesinlikle duygusal ( TL , $ , € ) sebeplerden olduğunu düşünüyordum. Hadi Yılmaz Hocanın sağlığı el vermiyor. Sizlere inandık. Sanki çıkıp bütçemiz yetmedi deseniz sizlere ateş püskürcek bir ortam varmış gibi. Sonra ise Reha Kapsal . En güzeli onda olmuştu. Dünyaları istemişti. Tüm Reha Kapsalcılar bile şoktaydı. Hayırlısı olmuştu.

Şimdi de hayırlısı. Harcayalım milyon TL'lerimizi tazminatlara , sonra da niye daha doğru düzgün transfer olmuyor diye düşünürüz.

1 yorum / sen de yaz !:

ULUCAKlı KAFKAF 16 Şubat 2011 13:21  

futbolcular teknik direktörden korkmuyorlar forma savaşı yok takımda... yedek kalma korkusu... Hoca iyi niyetli başarı istiyor ama olmuyor... büyük bir hedefimiz varsa büyük taraftarımıza yakışır bir hoca yakışır oyuncular lazım... yılmaz vural bencede para yüzünden gelmedi şimdi konyanın başına geçti... niye orda para var ;)

ÜST TARAFA DÖN