6 Şubat 2011 Pazar

Muhteşem Bir Pazar

Bugünün tarihini bir yere not edin...

Ajandanıza işaretleyin, cep telefonunuza hatırlatma notu yazın, takvim yaprağını saklayın...

Bugün çok uzun süredir beklediğimiz güzel haberlerin tamamını, birkaç saat içinde aldığımız çok özel bir gün oldu.
İlk zafer haberi Akhisar'dan geldi. Futbol takımımız deplasmanda 90+3. dakikada Tiago'nun golüyle 2-1 mağlup ederek ligde üst üste 2.galibiyetini aldı. Alınan diğer sonuçların ardından, play off potasıyla aradaki puan farkı 6'ya, ilk ikiyle aradaki puan farkı da 7'ye inmiş oldu. Tribünlerden yine şampiyonluk şarkıları yükseliyor ve taraftar önümüzdeki hafta oynanacak Altay maçında şova hazırlanıyor. İnanıyoruz, BU TAKIM BU SENE SÜPER LİGE ÇIKACAK !!!

Bir diğer zafer haberi de voleyboldan geldi. Bu yıl ligde büyük bir onur mücadelesi veren bayan voleybol takımımız, ARENA'da konuk ettiği İBA Kimya TED Kolejliler'i 3-1 yenerek üst üste 2. galibiyetini aldı ve ligde kalma yolunda önemli bir engeli aşmış oldu.
Basketbol'da BEKO All Star 2011 organizasyonu Ankara'da gerçekleştirildi. All Star maçında 26 sayı - 4 asist - 6 ribaund'luk bir performans gösteren genç oyuncumuz Birkan Batuk, ilk kez katıldığı organizasyonda MVP seçilerek hepimizi gururlandırdı. Yabancılar Karması'nda forma giyen bir başka oyuncumuz David Holston'da 8 sayı - 2 ribaund - 2 asistlik bir performans ortaya koydu ve sempatik tavırlarıyla, taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı.

1 yorum / sen de yaz !:

kafsinkaf 6 Şubat 2011 23:15  

Beni en çok sevindiren konuda akhisardan gelen 3 puan haberi 2 haftadır zorda olsa galip ayrılıyoruz sahadan

ÜST TARAFA DÖN