8 Ekim 2012 Pazartesi

Müfettişler Göreve

Bu bir ihbar yazısıdır. Belediyeleri teftişe giden müfettişlerin görevlerini yapması için çağrıdır. Bir belediyenin tüm çalışanlarının tüm imkanlarını seferber ederek sadece spor alanında çalışma yapması ve şehri ihmal etmesi , asli görevini yapmaması kabul edilecek bir husus değildir.

Düşünün ki bir belediye 7 senedir şehri ihmal etsin , elde avuçta ne varsa bir futbol takımına harcasın ve o takım hacıyatmaz gibi ne düşsün ne çıksın ama özellikle2 maçta tüm belediye çalışanlarının emeklerinin hakkını versin. Kaderin garip bir cilvesidir ki bu 2 maç hep Karşıyaka maçlarıdır.


Geçen sezon lig öncesi şampiyonluk şarkıları söylüyorduk ama gözümüzde büyüttüğümüz takımımız son anda ligde kalmıştı. Bu yıl ise ne olursa olsun bizden olsun mantığıyla parolasıyla çıktığımız yolda küme düşme hattının üstünde puan toplayana kadar şampiyonluğun "ş" sini bile düşünmek bize haram.

Biliyoruz ki çok iyi bir futbol sergilemiyoruz. Bu ligden namağlup şampiyon olarak çıkacağız diye de bir şeyden bahsettiğimizi duyan olmadı. Ligin gediklisi olduğumuzdan birçok takımdan iyi biliyourz bu ligin oyun yapısını ve ona göre oynuyorduk. Taa ki bu gece Kamil Ocak Stadında sahada gezene kadar.

Bu da yetmezmiş gibi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bir de basketbola yatırım yaptı. İşte basketbolun üvey evlat olarak görülmesine başka bir örnek. Demek ki yeteri kadar destek olamamışsınız baskete. Sen kalk futbol takımının üstüne titre ve basketi ihmal et. İsimden dolayı sıkıntı olur mu dedik ama basketbolda ismi de cismi de bize sökmedi.

Bu sene bir şeylerin değiştiği açık diyordum. Gaziantep BB'yi yenersek işte en büyük işaret bu olacaktı. İçime şu an bir kurt düştü. Değişim gerçekten oluyor diye düşünürken bu net mağlubiyet hiç ama hiç olmadı. Neyse önümüzde uzun bir yol var. Batıl inançlara , işaretlere falan kafayı takmamak lazım. Onu bunu geçtim de harbiden bari gibip şu belediyeyi incelesinler.

2 yorum / sen de yaz !:

Avram 8 Ekim 2012 21:07  

çağlar o ilk yediğimiz gol var ya.. hadi yenilgi falan neyse, zaten adamları senelerdir yenemiyoruz. Ama işte o ilk gol.. yılın en salak golü olur ve bize de korkutuğumuzun habercisi sayılır. İki "mal" yanyana gelse öyle gol yenmez.

denizkent 9 Ekim 2012 00:15  

Hep hatalardan ders alıyor muyuz acaba diye düşünüyorum ve şu klişe tabirle " daha iyisi olsalar, zaten üst liglerde oynalardı" mantığı mı takımda ağır basıyor ? umarım eldekine razı olunmaz. yoksa çok kolay gol yiyen bir ekip kimliğine bürünürüz.

şu antep bb vakası bende bildiğimiz takıntı boyutuna geldi. insan şans eseri yener. hiçbir zaman ahım şahım bir takım olmadılar. ortalama bir takım ve hedefleri yok ama bizim belalımız. kabullenemiyorum

ÜST TARAFA DÖN