12 Ekim 2012 Cuma

Basketbol İstatisikleri Vol.I

Basketbol takımımızın bugüne kadar elde ettiği başarı ne diye sorsalar, önce başarıyı tanımla diye cevap veririm. Benim gözümde 86-87'den beri bir başarımız yok. İyi geçirdiğimiz sezonlar oldu, elimizdeki imkanlara göre başarılı işler yaptık ama sporda ikinci en iyi kaybedendir görüşünü fazlaca benimseyen birisiyim.

Bu girizgah'tan sonra aşağıdaki tabloda 86-87 sezonundan beri basketbolda iç saha/dış saha/toplam kırılımlarında aldığımız galibiyetler ve oranlarını bulabilirsiniz. Kimse yanlış anlamasın, özel olarak Hakan Hoca ile beraber geçirdiğimiz yılları belirtmemin sebebi son dönemde 1 seneden uzun süre takımımızın başında kalmış tek hoca olması (aslında araştırmak gerekir şampiyon olduğumuzdan beri birden fazla sezon takımı çalıştıran koçlarımız kimler diye).

Kısa bilgi; Deplasman tablosundaki yeşil renkli yıllar kaybettiğimizden fazla maç kazandığımız yıllar. İç saha tablosundaki yeşil renkli yıllar ise kazandığımızdan fazla maç kaybettiğimiz yıllar. Toplam tablosundaki yeşil renkli yıllar ise kaybettiğimizde fazla maç kazandığımız yıllar.



Erinç Atilla

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN