4 Ekim 2012 Perşembe

Savaşa Hayır , Kupaya Evet

Savaş yellerinin başımızda estiği şu günlerde Kocaelispor'a kupadan elendik. Nasıl hükümetimizin savaşı pek önemsemediği , çocuk oyuncağı bir şey olarak gördüğü , tam olarak küçümsediği , tezkerenin görüşüldüğü şu günlerde Karşıyakamız da her zamanki gibi Türkiye Kupasını boşverdi.

Meteliğe kurşun attığımız , her kuruşun kulübümüze can suyu olacağı bir ortamda elimizin tersiyle 150 bin TL gibi bir rakamı ittik. Gelecek turda da yine alt liglerden bir takımla karşılaşacağımız ve ciddiye alırsak tur atlamamız muhtemeldi ama ne gerek var canım hem prestij hem de tur başına 150 bin TL gibi bir ödüle.

Belki de ben yanılıyorum. Kendilerine fırsat tanınan oyuncularımız bu maçı önemsediler ama güçleri yetmedi. Artık lige odaklanırız. Klasik mazaretimiz ya da birçok arkadaşımızın böyle olmasını düşündüğü şekilde ilerleriz. Unutmadan Kocaelispor takımını galibiyetlerinden dolayı kutluyorum. Çok zor şartlar altında mücadele eden bir takımları var. Yolları açık olsun.


Geleyim asıl sinir bozucu meseleye. Hadi bizimki sportif bir umursamazlık. Olur öyle şeyler ama bir ülkeyi savaşa sürüklemek ve dış politikada sıfır sorunla başlayıp kardeşim dedikleri Esad'ın diktatörlüğüne son vermek bize mi kaldı ?

Bush'u koltuğundan eden Irak savaşı yüzünden Obama başgaaan Suriye'ye girmesin , Coniler ölmesin , Mehmetler nasolsa Esad'ı durdurur ve el ele , kol kola , omuz omuza Suriye'ye refahı , huzuru ve demokrasiyi götürürüz. Sırf Coniler istiyor diye , Amerika'nın Ortadoğu politikaları için bizim Mehmetlerin anaları , babaları yine hop oturup hop kalkacak. Başımızdaki terör belası yüzünden gözyaşları derya olmuşken , Amerikalı Coniler yorulmasın diye bizim Mehmetler seve seve kanını Suriye'de döksün ve demokrasi , huzur Suriye'ye gelsin. Başka bir arzunuz ?

Savaşa gitmeyi Meclisten Çankaya'daki evlerine gitmek sanan milletvekilleri sizlere rica ediyorum. Bu ülkenin boş yere feda edecek evlatları yok. Artık bunun farkına varın. Kendi ülkenizin ve vatandaşlarınızın çıkarlarını düşünün.

4 yorum / sen de yaz !:

Fırat Tarman 4 Ekim 2012 13:48  

Kupadan hep böyle eleniyoruz. Her sene bunu yaşadığımıza göre bir bildikleri vardır diye düşünüyorum!

denizkent 4 Ekim 2012 15:26  

Zaten kupayı alma gibi bir hedefimiz yok ama alt liglerden ekiplerle karşılaşma ihtimali olan turlarda kaçan paralara da yanıyorum

Unknown 10 Kasım 2012 15:22  

Çok Güzel.

http://pbhilesi.blogspot.com/

AZRaeLeM 10 Kasım 2012 15:23  

Başarılı Çalışma Teşekkürler.

ÜST TARAFA DÖN