11 Temmuz 2012 Çarşamba

Transfer Var!

Adnan Güngör (31) : Bugün gelen iki transfer haberinden birisi Adanaspor'un 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Adnan Güngör.
Futbol hayatına Samsunspor'da başlayan oyuncu neredeyse Adanaspor'a kadar olan tüm futbol hayatını süper lig'de geçirmiştir. Samsunspor ile bir ara 1. Lig'e dönen Adnan Güngör, bu sezon sonunda Trabzonspor'a 3 senelik anlaşma ile gitmiştir. Fakat fazla forma şansı olmadığı için Hacettepe'ye, oradan Diyarbakırspor'a, en son olarakta Konyaspor'a gitmiştir. Konyaspor'da oynadığı sezon sonunda transfer haftalarının bitmesine yakın Adanaspor ile anlaşma imzalamıştır ve Adanaspor'da başarılı bir sezon geçirmiştir. İyi oyuncu mu, kötü oyuncu mu kestirmek zor, orta halli bir oyuncu fakat 31 yaşında bir oyuncu ile nasıl yapacağız bilemiyorum, bu sene kadromuz çok yaşlı olacak gibi, genç yetenek diye aldığımız futbolcu bile 27 yaşında..

Onur Akbay (26) : İkinci transferimiz ise yine ilk transfer gibi Adanaspor'un 26 yaşındaki defans oyuncusu Onur Akbay.
Profosyonel futbol hayatına 2003-2004 sezonunda Çorumspor ile 3. Lig'den başladı. 6 sezon boyunca burada oynadıktan sonra Konya Şekerspor'a gitti, oradan da Adanaspor'un yolunu tuttu. Bir çok kişi Onur'u forvet olarak biliyor ama Onur stoper oyuncusudur. Bilmeden golcü olduğu için attığı az gol sayısıyla kötü topçu olarak yorumlayanlar var, Onur çok iyi bir stoper oyuncusudur. Adanaspor'da ve önceki takımlarında da maçlarını izlerseniz görebilirsiniz. Yaşı tam bizlik yaş şu an için, 26 yaşında bir oyuncu Bank Asya'da her türlü iş yapacaktır, özellikle Onur gibi bir stoper..

Her iki transfer ismine de Karşıyaka'ya hoş geldiniz diyoruz.. Umarım bizlere kanser duygusunu yaşatmadan güzel bir sezon geçirirler ve güzel hatıralarla takımımızdan ayrılırlar..

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN